Міністр Черниш замість ветеранам дав квартири невідомо кому

12 липня 2019 року, Міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш вручив ключі від квартир 68 сім’ям внутрішньо переміщених осіб які мешкають у Маріуполі. У місті, переселенців з тимчасово окупованих територій, які вимушені були залишити свої домівки та будувати нове життя у Маріуполі, називають новими маріупольцями.

Нагадаємо, що ветерани україно – російської війни АТО/ВПО родом з Донеччини та Луганщини, які мають право на позачергове квартирне забезпечення вже 2й рік стоять у черзі за житлом по 280 статті визначеної КабМіном.

Проте, міністр Черниш вважає, що ветерани, які кров’ю доказали свою вірність Україні, недостойні отримати житло у Маріуполі. Замість ветеранів житло отримали нікому невідомі переселенці.

Нагадаємо, що ветерани війни з Росією при переїзді з окупованих чи прифронтових територій не мали часу будувати нове життя бо на війні захищали Україну, тому підтримка Держави у якості виплати компенсації за житло – надзвичайно важливо для громадської консолідації.

Über Віталій Овчаренко 449 Artikel
Журналіст, громадський діяч, Донеччанин, ветеран російсько-української війни.