Чи можливий мир побудований на брехні?

Ми продовжуємо регулярні діалоги в нашому Політклубі і запрошуємо вас на третій публічний діалог з серії #Наша_формула_миру 

30 жовтня 2019, середа, 18:00-21:00, Харків. вулиця Гіршмана, 9/27, Клуб 6й Кут 

або онлайн на каналі  https://www.youtube.com/user/ukrainianreport 

Ми планували діалог на іншу тему, але події останнього тижня, пов’язані з мирними ініціативами президента і ставленням до них, змусили нас змінити фокус.

Наш наступний відкритий діалог буде присвячений проблемам інформування та комунікації про мир і війну на Донбасі. Якщо вам цікаво це – приходьте до нас.

Третій діалог, як і перші два, транслюватиметься наживо, в ньому можна буде взяти участь дистанційно через youtube або facebook чат 

Подивитися перший діалог можна тут 

https://www.youtube.com/watch?v=OTYlDcNSaDk&feature=youtu.be (Чи готові ми до миру? Як ми бачимо майбутнє Донбасу та Криму?)

А другий тут https://www.youtube.com/watch?v=H3277wHA_X0 (Що потрібне для миру в Україні – стіни чи мости?)

В клубі знову буде “сліпа зона”, яка забезпечить можливість взяти участь в розмові тим, хто не захоче бути показаним на відео.

Фото від сторінки “По той бік новин”

Мир – це просто відсутність війни. Традиційно миротворці працюють над тим, як припинити війну, а не над тим, як має виглядати мирне життя після війни. Українська Миротворча Школа з 2014 року фокусується на пошуках спільних бачень майбутнього України – від малих сільських громад до цілих регіонів. Наші політичні діалоги – це крок до пошуку нашої формули миру для України – від Криму до Луганська, від Маріуполя до Мукачевого.