Міліція Слов’янська полює на активістів?

UPD: Тепер так виглядає «відповідь на електронне звернення»)))
Жити треба так, щоб слідчо-оперативна група приїжджала до дому «отработать адресс»! (Закипів)
Поки був на роботі до мене додому приїхала поліція. Мама вийшла та поцікавилась, чого такі поважні гості до нас приїхали. Як виявилось, поліція хоче поспілкуватись із-за моїх «електронних звернень».
Подзвонивши мені та повідомивши про це, я сказав аби вона поки що спитала хто вони, прізвища та посади, у разі чого почала фіксувати це на відео, а сам почав швидко збиратись йти додому.
Встигнути на цю «бесіду» я не зміг, бо хлопці виявились жвавими.
Нажаль, мама не зняла на відео, проте спитавши хто вони і як кого звуть, відповіді не було окрім «следственно-оперативная».
Коли спитала, в чому справа, то вони повідомили, що «надо отработать адресс».
Потім коли мама повідомила їм, що їх поведінка їх лякає, один з поліцейський почав хизуватись наявністю пістолета і демонструвати кобуру.
Ну і за класикою почали дзвонити керівництву, доповідати, що їх «снимают на камеру», що «его нет дома, а вышла жена» и взагалі «отказываются сотрудничать с полицией ибо боятся». Так і поїхали хлопці.
А тепер я окремо зазначу, що моїй мамі приємно, що її ідентифікували, як молоду дівчину, коли назвали її дружиною. Поліція навіть не спитала з ким спілкується.
Також «отработать адресс» має сенс коли поступила скарга на наркопритон, але ніяк не із-за електронних звернень. Такі звернення дають зрозуміти, що я спілкуюсь через інтернет і таку ж відповідь хочу.
Стібатись, типу їх тут бояться, демонструвати зброю і намагатись підколоти мою маму м‘яко кажучи фігово.
Я взагалі хочу нагадати, що в моєму зверненні (насправді запиті, але ці хлопці не розуміють різниці) був і номер телефону. Могли би хоча би подзвонити мені.
Це є наочний приклад комунікації з поліцією у провінційних містечках, відсутністтю належного професіоналізму і якогось вибачаюсь «колхозу».
Прикладаю скрін з трьосекундного відео, сподіваюсь на якусь реакцію Національна поліція України. Бо не забувайте, я ще є у Facebook)
Über Віталій Овчаренко 449 Artikel
Журналіст, громадський діяч, Донеччанин, ветеран російсько-української війни.