Москаль: «Альфа» взяла штурмом райвідділ міліції Харкова

Москаль: «Альфа» взяла штурмом райвідділ міліції Харкова

Вчора, 16 вересня, співробітники спецпідрозділу «Альфа» штурмом взяли Комінтернівський районний відділ МВС в Харкові. Про це ЛІГАБізнесІнформ повідомили в прес-службі народного депутата Геннадія Москаля.

«Це сталося через те, що керівники райвідділу продали злочинним угрупованням, до складу яких входили в тому числі і 5 працівників міліції, 25 пістолетів» Макарова «, 5 тис. патронів і автомати Калашникова (їх кількість уточнюється шляхом інвентаризації). За моєю інформацією, в сейфі начальника райвіділлу знайдено гроші, еквівалентні $ 1 млн. Він, а також цілий ряд керівників відділу, затримані «, – заявив Москаль.

Як зазначив Москаль, незважаючи на те, що на місце події особисто виїжджав міністр МВС Анатолій Могильов, ця інформація ретельно приховується від громадськості. «І це відбувається саме в той час, коли на території Харкова діє стійка злочинна група, яка займається розстрілами інкасаторів і міліціонерів, які їх супроводжують. Тільки від рук цього угруповання протягом останнього часу загинули 11 людей, серед яких 5 міліціонерів. Крім того, так і не розкрито вбивство журналіста Василя Климентьєва «, – підкреслив нардеп.

Москаль також зазначив, що за фактами незаконних дій і бездіяльності міністра МВС в парламенті найближчим часом буде ініційовано створення Тимчасової слідчої комісії.

Відділ мониторингу

БФ» Підтримки Українських ініціатив»