Поспішайте! Поки регіонали не заборонили камуфляж – записуйтесь в сумські партизани!

З 22 по 25 вересня на території Сумської області відбудеться триденна молодіжна теренова гра “Ревин Яр 2011”.
Гра являє собою «іграшкову» партизанську війну в лісах Сумщини. Місце проведення – добре промаркований лісовий масив біля с.Патріотівка Сумського району Сумської області. Ліс представлений переважно дубовими, ясеневими, кленовими, липовими осиковими насадженнями різного віку, але в основному зрілим лісом. Скрізь є підлісок.Ці ліси багаті на фауну: є дикі свині, косулі, лосі, олені, лисиці. Несподіване зіткнення з деякими з них та провокування може становити небезпеку. Гра триває 58 годин. Проводиться щорічно. Цього року вже вп’яте.


Командири куренів після ознайомлення з тереном розводять свої курені в протилежні напрямки, і організовують табір куреня. Під час теренової гри курені «знищують» гравців суперника шляхом зриву нарукавної пов’язки. Кожен «вояк» носить на руці пов’язку відповідного кольору куреня, яка є ознакою його «життя». Бали нараховуються за кількістю зірваних пов’язок. Перемагає курінь, який набрав більше балів або здобув абсолютну перемогу, захопивши прапор іншого куреня.
Головним задумом гри є вироблення навичок тактики бою, здатності захистити себе і оточуючих, швидкого реагування на «небезпечну» ситуацію, володіння ситуацією та керівництва людьми, виховання молоді на патріотичних, історичних та бойових традиціях українського народу.
Умови гри є прийнятними як для дівчат так і для юнаків. Запрошуємо всіх молодих активних патріотів України взяти участь в тереновій грі.
Вимоги до учасників, правила гри та основні моменти більш детально тут – http://vkontakte.ru/event29962331
Екстрим гарантовано.


Кого зацікавило або виникли питання:
066-79-79-378 (Олег, цілодобово)
099-641-77-23 (Роман)
Організатори:
Сумська обласна молодіжна громадська організація «Січ»
Комунальна установа Сумської міської ради «Центр дозвілля молоді»