Проект зреалізований парохією св.Миколая в Банях Мазурських

12 листопада 2011р. в Гмінному Осередку Культури в Банях Мазурських відбулась тепла зустріч, на якій учасники підсумували проект «З культурою і мистецтвом за пан брат». Проект реалізувала грекокатолицька парохія св. Миколая в Банях Мазурських з фондів гміни в рамках програми протидіяння узалежненням та іншим патологічним суспільним проблемам.

На запрошення пароха о.Павла Старуха відгукнулись представники місцевої влади, батьки та інші запрошені гості.

Учасники зустрічі мали змогу побачити майстерно виконані молоддю пластичні роботи, а також неповторні мистецько написані ікони.

Діти й молодь виступили з артистичною програмою. Молоді артисти , спільно з ансамблем Зорепад заспівали патріотичну пісню про Україну, в якій запевняли, що в їх серцях ВОНА єдина-найчарівніша перлина.

На завершення переможці пластичного конкурсу отримали нагороди та грамоти з рук війта, голови ради гміни та отця пароха.

Відтак був час на солодощі і очікувані молоддю танці у ритм українських мелодій.

Учасники проекту щиросердечно дякують ініціаторові проекту о.Павлові Старуху ЧСВВ та його координаторам п.Стефанії Урбаньскій і с.Мирославі Гнилиці СССЙ.

 

Більше та фото на:

http://www.goldap.info/banie-mazurskie/7736-spotkanie-podsumowujace-greckokatolicki-projekt.html

 

Acerca de Ярослав Сватко 331 Articles
Журналіст. Керував газетою «Шлях перемоги», яку ще у 1954 році заснував Степан Бандера. У 1995 році створив видавництво «Галицька видавнича спілка», яким керує донині. Написав кілька науково-популярних книжок на історичну тематику.