Побиття опозиціонерів в Броварах стає звичним явищем

13 листопада 2009 року у Броварах було побито Юрія Кравця – керівника відомої в Україні Правозахисної Групи «Варта». Вчора 02 лютого було побито депутата міської ради від «Сильної України» Павла Різаненка. Схожим у цих побиттях є манера виконання та місце скоєння злочину і не виключено, що й замовники ті ж самі.
І Юрія Кравця, і Павла Різаненка було побито при вході у власний під’їзд. Тоді Юрія Кравцю розбили кастетом голову, але не зуміли збити з ніг і це врятувало правозахисника. Павлу Різаненку нанесли ушкодження, які привели до трусу мозку.

І один, і другий зайняли активну громадську позицію, яка не сподобалася місцевій владі.
Юрій Кравець виграє суди для тисяч пільговиків, перешкоджає земельним махінаціям у Броварах, піднімає комунальні проблеми. У 2010 році реально претендував на посаду Броварського міського голови (внаслідок фальсифікацій прийшов 3-ім) . Павло Різаненко став на заваді відчудженню паркової зони у приватні руки і регулярно створює проблеми міській владі під час проведення сесій.

І тоді, і сьогодні за цими нападами стояли провладні ставленики.

Варто замислитись над тим, що влада не знаходить інших засобів боротьби з опозиціонерами, ніж їх фізичне знищення. Варто змінювати таку владу, поки вона не знищила всіх «інакомислячих».

До речі відкрита кримінальна справа по факту побиття Юрія Кравця так і залишилась порожнім звуком. Як буде в цій ситуації???

http://vartainfo.com.ua/top/2009/11/14/_font_color_red_skoe_5499.html

Acerca de Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

1 Comment

  1. ПОра подвергнуть Януковича и банду, как Каддафи , международному Гаагскому судуза преступления и злодеяния против Украины и украинского народа!!!

Los comentarios están cerrados.