Червоні прапори у Чернігові не висітимуть!

30 березня, чергова сесія чернігівської міської Ради не підтримала внесення до порядку денного питання щодо вивішування червоного прапора так званого «прапора Перемоги» на будівлях державних установ у Чернігові, 09 травня 2012р. “ЗА” рішення набрало тільки 13 із 26  необхідних голосів для прийняття рішення.

Коментує депутат чернігівської міської ради Костянтин Іванов:

-«Комуністи хитро виписали проект рішення з цього питання, у п.1. пишуть – “….вивішувати копії прапора Перемоги ЩОРІЧНО 09 травня, ПЕРЕД адміністративними будинками міської ради, управлінь міської ради, комунальних підприємств та установ, загальноосвітніх закладів м.Чернігова…”. А у п.2 ідуть далі, “…рекомендувати підприємствам, установам, організаціям, навчальним закладам, які розташовані на території м.Чернігова, в святкові дні 09 травня та 21 вересня (день звільнення Чернігова) ВИВІШУВАТИ копії прапора Перемоги”. На заваді став юридичний висновок міськради, у якому чітко виписано про неконституційність використання цієї символіки у запропонованому комуністами вигляді.

Перетворювати, по команді їх московських керманичів, день Перемоги у день ссср-а, чи день кпсс-а не дамо комунякам і надалі!»

Джерело «Північний Вектор» http://pivnich.info/chervoni-prapory-u-chernihovi-ne-vysitymut/

Acerca de Nataliya Zubar 2352 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair