Донеччанин облив себе бензином, та на відео звернувся до Януковича

В продовження теми Он сгорит вместе с домом в селе Завитне бажання, но дом не отдаст. Идти ему некуда.

Тиждень тому, на прохання донецької громадської діячки Садової Тетяни мені довелося їхати у Донецьку область в с. Завітне бажання Великоновосельківського району, щоб захистити людину від незаконного рішення суду. Колишній колгосп надав чоловікові  будинок за який він мав відпрацювати 10 років, але у зв’язку із тим, що у нього виявили ракову пухлину, роботу в колгоспі довелося покинути. Його дружина, батьки та свекри, загалом відпрацювали у цьому  колгоспі  років 30, але цього виявилося замало для власника тепер вже діючого товариства.  Власним коштом він побудував с/г споруди, зробив ремонт у будинку, провів воду, газове опалення.

Дружина має 200-метрову теплицю де вирощує на продаж розсаду, і все це відібрали, бо цього хоче голова товариства пан Дурачов . Інвалід другої групи, власник вже як 20 років цього будинку пропонує товариству купити у них цей об’єкт  за 70 тисяч гривень, але щоб усі розуміли,  кого саме  потрібно в селі боятися, і у подальшому мати певний  контроль над усіма селянами в яких є земельні паї та будинки  – товариство категорично проти цієї пропозиції. Більше того,  товариство вже знайшло покупця на цей будинок  із іншого села за менш запропоновану ціну  60 тисяч гривень. Слід відмітити, що Садовничий відмовився давати в оренду цьому товариству свої земельні паї, що і стало причиною конфлікту.

Тож, коли прийшла виконавча, Садовничий Олег облив себе бензином, та хотів себе привселюдно  спалити, пояснюючи це тим, що все рівно довго не проживе, а двом дітям і дружині, ще десь жити потрібно.

Правозахисниця Садова Тетяна звернулася майже в усі центральні телеканали України, але ніхто не приїхав на порятунок, більше того, навіть сказали, що приїдуть лише тоді, коли він себе спалить. Садовничий пообіцяв, що якщо вони думають, що він блефує, то вони можуть його перевірити.

Сьогодні, об 10:00 виконавча служба приїздила знову, попросивши Садовничого поїхати в місто по якийсь документ.  Доки він повернувся, вони виламали двері, і всі його меблі потрощивши  викинули через паркан. Сусідам від побаченого стає моторошно, а двоє доньок плачуть біля батька, і не знають чим йому зарадити.  Їхня матір через нервовий стрес знаходиться після операції в лікарні. Жити їм ніде.

Див відеозапис того що наразі відбувається

Щоб довести усім, що Адміністрація Президента не відреагує на цей інцидент, навмисно телефоную до них і роблю записи усіх трьох дзвінків. Про те, що будуть по колу водити у телефонному режимі пропоную прослухати відео-записи.

1-ий  телефонний дзвінок:

2-ий  телефонний дзвінок:

3-тій  телефонний дзвінок, знову переадресовують до того, із ким вже я мала розмову:

(якщо у когось з’явиться бажання допомогти цій родині) т. 0996431215

Окрім цього, дуже прошу власників сайтів поширити цю інформацію. Вона повністю перевірена, і не має ніяких інших версій та прихованих від вас історій.

Ірма Крат,  “Свобода слова”

Acerca de Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair