Форум профспілкових і громадських організацій та підприємництва закликав ігнорувати Євро-2012

Сьогодні, 15 травня, завершив свою роботу Національний форум профспілкових, громадських організацій та підприємництва. Участь в засіданні форуму взяли близько 250 делегатів з 19 областей України. Учасники обговорили ситуацію в країні напередодні проведення євро чемпіонату та прийняли спільне відкрите звернення до всіх офіційних осіб Євросоюзу із закликами ігнорувати Євро 2012 в Україні, котре вже стало символом цинічного грабунку українських платників податків. Про це повідомили організатори форуму.

Як повідомив один з організаторів форуму, голова ВК «Наступ» Р. Секела «Євро – 2012 – найганебніший, грабіжницький проект спонсорування спортивної події за рахунок найзлиденніших європейських платників податків. Ця подія в Україні стане найбільшим політичним та економічним провалом в історії існування футбольних Євро чемпіонатів, бо весь процес підготовки до Євро-2012 побудований на «кістках» збіднілого українського народу»

Також Р. Секела повідомив, що учасники форуму створили ініціативну групу з проведення Всеукраїнського референдуму з дострокового припинення повноважень Президента України Януковича В.Ф. та, таким чином, офіційно розпочали процедуру імпічменту.

Р. Секела наголосив – ” Голова ВГО “Руху проти банківських афер” Ірма Крат та її члени ініціативної групи вже сьогодні розпочнуть збір підписів по імпічменту Президента України. Ми маємо намір в найкоротші терміни зібрати 3 млн. підписів українських громадян та ліквідувати «бандитський режим» Януковича».

Підтримати дану ініціативу приїздила на форум й екс-заступник “Сильної України”, майбутній кандидат на посаду мера Києва Олександра Кужель.