Нарешті викрито головних збоченців України. Слава хоругвоносцям!

Днями кілька потужних та відомих правозахисних громадських організацій отримали цікавого офіційного листа:

Лист активно обговорюється у середовищі громадських активістів, правників та правозахисників.
Нижче наведено лише частину з отриманих наразі коментарів до цього листа:

як Word виправив “гендер” на “тендер”, так тепер Ла Страда та ін. мусять його пропагувати. …

========

Який жах! Це аморально – змушувати чиновників купувати без відкатів, на тендерах!

========

як завжди у подібних поборників “традицій” та “моралі” немає жодних фактів, але на їхні нічим не підкріплені та необгрунтовані звинувачення влада миттєво реагує, тоді як на їхні ж масові дії, спрямовані на дискедитацію державної політики ґендерної рівності – мовчок!

========

Я думаю, що буде краще, якщо Міністр юстиції України роз’яснить Державній реєстраційний службі положення Конституції України та Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод…

=========

Мило, що в даному листі “товаріщі” вимгають санкцій і оголошують беззаконними сам закон (!?). У цьому разі закон про рівність жінок та чоловіків 2005 року  

=========  

Госреестр я понять не могу. На что отвечать, что пояснять? Разве только то, что Украина – светское государство, что у нас церковь отделена от государства, что нет государственной идеологии, что государство гарантирует плюрализм… Наверное все это в самом деле стоит разъяснить Минюсту. 

  =========  

прелестно, что моральные и традиционные ценности (какбЭ) не идентичны… Трациционные – не моральны, моральные – не традиционны…. Или я не правильно прочел?  

=========

Цікаво, що паралельно із писанням доносів, хоругвоносці і поборники ” відвіковічних моральних та традиційних цінностей”  встигають проводити свої чергові акції проти “збочень”.

І тут виявляється цікава закономірність – то акцію організовує хабарник, що ховався від правосуддя, то організації, які пов’язані із сектою Догнала і які “забувають” вказувати прізвища контактних осіб, адреси, тощо, а вважають достатнім лише ім ‘ я та номер мобільного телефону, але реєструючі органи на це ніяк не реагують. Мабуть, чекають на зустрічні скарги.

Також цікавим є те, що за схожою технологією ще зовсім нещодавно намагалися потролити не відомі громадські організації,  а відомих українських письменників.

Хто буде наступним, кому самозвані поборники псевдо-моралі морочитимуть голову і заважатимуть займатися суспільнокорисною справою?

Acerca de Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.