На Черкащині за розкол країни мстились Партії регіонів та Богдану Губському

28 та 29 липня, в рамках загальноукраїнської кампанії “Помста за розкол країни” місцеві активісти масово поширили на Черкащині листівки із закликами не голосувати на парламентських виборах за Партію регіонів та за нині чинного народного депутата України – Богдана Губського, який голосував за законопроект Ківалова-Колесніченка “Про засади державної мовної політики і який має намір балотуватись на Черкащині.

В листівках висвітлено основні “здобутки” Партії регіонів за час перебування цієї політичної сили при владі – зростання рівня корупції, зменшення кількості приватних підприємців, посилення податкового тиску, економічний спад в країні, підвищення пенсійного віку, відсутність належного соціального забезпечення громадян, а головне – відсутність обіцяного “покращення життя вже сьогодні”. Отже, Партія регіонів фактично надурила своїх виборців, про що українцям радять не забувати перед виборами.

В Каневі, Золотоноші, Канівському, Золотоніському районах та частині Соснівського району Черкас – в одномандатному мажоритарному окрузі No.197, де має намір балотуватись Богдан Губський активісти також поширили листівки з роз’ясненням, чому не можна голосувати за цього кандидата. Мешканців округу проінформували про причетність Губського до дерибану землі, обману селян, навмисного руйнування аграрного сектору, про зв’язки депутата із криміналітетом та інші незаконні діяння земельного магната.

Нагадаємо, що в Золотоноші місцева влада намагалась перешкодити поширенню листівок: працівники міліції в супроводі невідомих в цивільному спершу влаштували стеження за активістами, а потім склалали на одного  з них протокол про порушення ст. 152 КУпАП.  Незважаючи на “старання” міліції, поширення листівок в місті було продовжено.

Масовими розклейками листівок із закликом не голосувати за Партію регіонів та її кандидатів в одномандатних мажоритарних округах, а також депутатів, які голосують разом з фракцією Партії регіонів і балотуються до Верховної Ради наступного скликання, активісти різних міст України як на Заході, так і на Сході, реагують на проштовхування провладною більшістю Верховної Ради законопроекту Ківалова-Колесніченка “Про засади державної мовної політики”.

Метою кампанії “Помста за розкол країни” є відсторонення від влади осіб, які замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні
проблеми, намагаються розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою “покращення життя вже сьогодні”.

Долучитись до кампанії “Помста за розкол країни” можна, заповнивши анкету: http://vstavay.info/yak-ya-mozhu-dopomohty/

Зробити пожертву на кампанію можна через:
Приватбанк (картка): 5577 2127 1645 8826 (Чулівська Ірина Костянтинівна)
Яндекс-гроші: 410011485041060
PayPal: Oksana24@live.com