АСТАРТА та Діля обіцяють здивувати Підкамінь

Однією із «родзинок» цьогорічного етнофестивалю «Підкамінь» котрий стартує завтра обіцяє стати виступ нового музичного проекту АСТАРТА та Діля.

Своїм днем народженням етно-поп-рок гурт АСТАРТА вважає 23 вересня 2009 року, коли відбулася його офіційна презентація. Вокалістки, Інна та Юля, познайомились в Університеті Культури, де навчались на фольклорному факультеті. Там дівчата співали в ансамблі “Кралиця”, а коли зрозуміли, що їх голоси мелодійно зливаються, вирішили співати разом. Пізніше, коли вони познайомились з продюсером та музикантом Едуардом Приступою, народився новий проект. (Детальніше дивіться тут: http://soundcloud.com/gurt_astarta, тут: http://www.facebook.com/astarta.music і тут: http://vk.com/gurt_astarta).

За словами Едуарда Приступи, на «Підкамені» АСТАРТА та Діля мають намір здивувати публіку співом-музикою-танцями, показавши свою нову програму, яка восени зявиться у вигляді дебютної платівки. Від Підкаменя, учасники проекту очікують шалених та приємних музичних емоцій, нових знайомств, та головне, щирої публіки!!!

 

Програма АСТАРТИ та Ділі не обмежуватиметься лише етнікою та фолк-роком – в їхньому арсеналі є акапельна програма. Тому, як каже Едуард, учасники проекту будуть намагатись у своєму виступі максимально показати всю різноманітність та різнобарвність своєї творчості!

Вже від завтра всіх чекаємо на Підкамені 2012.

 

Прес-служба Етнофестивалю «Підкамінь-2012»