Інститут Бокаріуса чекає на зіпсовані бюлетені !

Цікава держава, з кожним днем все більше, і більше набираємося сорому. То зека Президентом оберемо, якщо хтось скаже, що його ніхто не обирав, то це не правда, фальсифікації робили не люди із космосу, їх робили наші громадяни, які звісно мають виправдання на кожні вибори  «нам було страшно», а насправді, їм не страшно (ну чомусь, як беруть хабарі, то рука не здригнеться), і кого завгодно ладні цілувати  в сідниці, аби не позбутися державної посади, де можна брати хабарі, бути маленьким царьком для своїх підлеглих, і жити у комфорті, від виборів до виборів, не відчуваючи за собою ні грама вини. Нажаль, правда, наші люди, наш менталітет, наша держава.

Але не всі такі. Той  хто на власному ентузіазмі воює проти фальсифікацій і реально бариться проти цього беззаконня  відразу відносять до таких: або ти теж рвешся до керма, або ти амбіційний шизофреник, або ти біла ворона за правду, або ти психічно хворий і  неврівноважений . Останнє формулювання протестуючим доводиться чути від представників влади все частіше, і частіше, сподіваючись на те, що таким чином присоромлять людей і виб’ють із колії, яка тримається виключно на силі духу та твердому характерові справжніх патріотів без копійки за душею.

Фальсифікатори, які ходять  під лозунгом «ми боялися», чомусь не бояться псувати бюлетені, їм не страшно говорити на відеокамеру, що «не мешайте работать, для нас вы никто ».  На цих виборах таке було мало не на кожній десятій дільниці. Ось приклад, далеко ходити не потрібно,  кандидат в депутати запитав у голови комісії, чому ціла пачка бюлетенів не пропечатаних?  У відповідь почув: «А кто вы такой? », – «Я, кандидат в депутати », –  «А для меня вы никто! ».

http://www.youtube.com/watch?v=QVSSUpn3FjE

І якщо на цю геройку подати до суду, то вона відразу буде кричати три голоси  «мне было страшно, не виноватая я !!!» . І саме через таких борзих, а не боязливих страждає більшість українського народу, які вже втомилися чекати кращих часів, і вже не для себе, а хоча б для своїх дітей.

Тож, що особисто я пропоную на окрузі Пилипишина? За останньою інформацією безстрашні, які впевнені у своїй безкарності зіпсували навмисно близько 1400 бюлетенів, поставивши додаткові позначки на бюлетенях опозиційного кандидата, таким чином бюлетені визнали недійсними, а Пилипишина, який ходить під кримінальною справою, вже хочуть визнати переможцем.

Тож, щоб довести фальсифікацію, для цього є суди, необхідно подати до суду, і відправити бюлетені на судово-медичну експертизу до інститут ім.. Бокаріуса. Це єдине місце де можна довести, що бюлетені мають дві позначки, чи більше, але нанесені на папір різними чорнилами. Тобто зрозуміли? Багато людей приходили із своїми шариковими ручками, бо не довіряли владі, і ставили позначки лише власною ручкою!  Бюлетені ж псували стовідсотково іншим чорнилом. Можливо ці чорнила  у своїх відтінках  і схожі між собою, але їхній склад буде геть інший.  Але тут теж може бути проблема, інститут безпосередньо підкоряється владі, але я особисто  можу вам сказати із впевненістю, що там дуже багато принципових працівників, які не рідко відмовляються підкорятися вказівкам згори. Мала не одну чесну  співпрацю, якщо хтось пригадує справу Вікторії Санжарівець, де працівники Кобеляцького райвідділу повісили на сироту вбивство афганця, то коли ми вручили судді клопотання відправити на судово-медичну експертизу саме до цього інституту, все стало на свої місця, ми довели, що дівчина не мала жодного контакту в ту ніч із потерпілим.

Працівники виборчих дільниць мають бути усі без виключення допитані на досудовому слідстві, провести очні ставки, і знайти тих, у кого рука не здригнулася, коли він порушував закон.  Якщо, бодай одного із фальсифікаторів  відправити за грати, наступні вибори будуть значно чистішими, а садити треба, “что бы другим неповадно было “!

P.S “На фото зображена банка, яку підготували для Пилипишина активісти, я звісно не така зряча, але в банку, здається поклали й вазелін ”

 
Acerca de Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair