Тернополян просять стати донорами для хлопця, який потрапив під потяг

Під колеса поїзда потрапив 24-річний львів’янин Ігор Дякович. Потерпілого у шоковому стані госпіталізували в першу міську лікарню. Хлопцеві ампутували ліву ногу до гомілки, крім того він отримав численні травми, струс головного мозку, закритий перелом ключиці.

 

– Ігор приїхав у Тернопіль зустрічати з друзями Новий рік, – розповідає його знайома тернополянка Любов Снітинська. – Він працює дяком у церкві, зранку мав бути на службі у Львові. Тому о 4-ій ранку хотів сісти на поїзд та повернутись додому. Друзі підвезли його до вокзалу, але на потяг він ішов один. Очевидно, Ігор послизнувся. Зараз він в реанімації у важкому стані. Йому відрізали ногу до гомілки, у нього забій грудної клітки, гематома голови.

 

Друзі та знайомі просять всіх небайдужих тернополян допомогти хлопцеві. Йому терміново потрібне переливання крові.

 

– Ви можете допомогти врятувати юнака, здавши кров у пункті прийому крові,що у першій міській лікарні, – продовжує Любов Снітинська. – Група не є важливою, потрібна лімфа. Біда може трапитись з кожним, це необережність і збіг обставин, адже Ігор алкоголю практично не вживає.

 

Довідку про здачу крові пані Люба просить віддавати їй. А також не зайвою буде матеріальна допомога. Зв’язатись з тернополянкою можна за номерами телефону – 0979610533, 0637146050.

 

Оксана БУЧКО, 0-97-913-54-73

Джерело

Acerca de Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair