“Ще не вмерла Україна хай живе і геть руїна”

Уродженець Львова Ростислав Хитряк під псевдонімом Artisto  закликає своєю піснею «Revolution Ukraine» до радикальних змін в Україні.

Безпритульні діти, що п’ють горілку і нюхають клей, бідність, голод, висока смертність і емміграція- це мотиви, які Ростислав висвітлює у своїй пісні  „Revolution“. Картини, які викликають у 28-річного  хлопця приголомшеність і біль. Для нього Україна – набагато більше ніж місце кривди. Це його батьківщина за яку, він хоче боротись. Завдяки  пісні і фонду він хоче збирати пожертвування для тих хто в нужді. «Я люблю Україну і наших людей» каже Ростислав, який взяв собі сценічне ім’я  Аrtisto. «Я не можу відпочивати в Європі, коли в Україні диявол панує.»

Разом з Італійкою Дженніфер Тілезі, Казашкою Жанна Альцанов та дітками священника з Дюссельдорфу Соломією, Миколою та Маркіяном він висловлюється за президента що працює на народ, за рівноправність жінок, за рівну медичну допомогу незалежно від фінансового становища і за рівний розвиток людей без державного пресу. «Ця пісня має об’єднати людей для спільної цілі», пояснює Ростислав. «Хай ця пісня дасть Надію всім тим, хто готовий знову знайти Віру в самого себе та в Україну». 24 Серпня пісня була опублікована на  http://revolution-ukraine.com і Youtube під назвою Revolution Ukraine , а 13.09 вийшла у світовий продаж на іTunes та других платформах. Кожний хто купує пісню «Revolution» або просто зацікавиться нею, робить прямий або непрямий внесок у Революцію. Він хоче мобілізувати людей до дії, щоб мирно забезпечити права людини, зменшення бідності та корупції. « Головна ціль, цієї пісні емоційно шокувати і активізувати український народ»

Революція – Artisto розуміє під нею реструктуризацію помилкового мислення. «Якщо не відкинути менталітет, моя хата скраю, я ніщо не знаю, прогресу не буде» підкреслює він і додає  «тільки разом зможемо все змінити». Все більше людей порівнює Україну з Руїною. «За останні 20 років населення України скоротилося на сім мільйонів» пояснює Артисто. В 16 років він переїхав до Німеччини. Ідея зробити пісню народилась в травні 2012 року, під час перебування  в Україні коли вся кривда була прямо перед його очима. З цього моменту він вкладає весь свій час в цей проект, який сам організував і фінансував. Половина доходу послужить основою для фонду, який спеціально для цього  буде заснований і представленний на Revolution-Ukraine.org. Пісня присвячена Українському народу до 22 річниці  Дня Незалежності!

Ростислав Хитряк.     Тел: Укр.: +380680725939   Німеччина: +4917663043075

Revolution2ukraine@gmail.com          http://revolution-ukraine.com

Ростислав взяв участь у відкритій дискусії Майдану “Як сприймають Україну та українців у Європі?”  і його пісня так сподобалася глядачам, що його вже запросили приїхати презентувати її в Харків. Він з радістю прийняв пропозицію.

Acerca de Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

1 Comment

Los comentarios están cerrados.