Побиті «тітушками» в Донецьку розказали про змову міліції та бандитів (ВІДЕО)

Сьогодні ввечері близько 30 невідомих молодих людей напали на кав’ярню “Клевер хаус” в Донецьку, коли там проходила зустріч з активістами політичного об’єднання “Сила людей”.

Зустріч київського гостя, активіста політичного об’єднання “Сила людей” Олександра Солонтая з активними донеччанами (представниками громадських організацій, студентів, активістами Євромайдану тощо) почалась приблизно о 20:15. Учасники розповідають, що міліція з’явилась у кафе із запитанням “Хто нас викликав?” ще до того, як до приміщення увійшли так звані провокатори.

Вже о 20:30-20:40 у приміщенні з’явилось кілька людей з геогріївськими стрічками та кілька мешканців Горлівки, які видають себе за журналістів. Вони намагалися словесно завадити людям спілкуватися між собою. Також у залі з’явилось близько 5 осіб, які раптово почали бити присутніх, трощити меблі та добивати людей побитими меблями. Щоб запобігти подальшому насиллю та захиститися від нападників журналіст інтернет-видання “Новості Донбасса” Віталій Сізов скористався газовим балончиком, що змусило людей, в першу чергу нападників, вийти на вулицю.

До Ворошиловського РУВС доставили 12 людей, які були учасниками заходу. За словами правоохоронців, усі потерпілі прибули у райвідділок за власним бажанням, хоча частина активістів стверджує, що їх брутально “пакували” до автозаку. Жодного “тітушки” затримано не було. Близько 00:00 усі потерпілі дали покази та покинули приміщення РУВС. Наразі до міліції написано 6 заяв від постраждалих.

Начальник Ворошиловського РУВС полковник міліції Володимир Зіборов повідомив журналістам тільки те, що всі факти будуть проаналізовані та кожній дії буде винесено оцінку. Подробиці цієї нічної пригоди він пообіцяв оприлюднити журналістам 14 лютого о 10:00 на брифінгу в обласному управлінні міліції.

Acerca de Nataliya Zubar 2352 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

2 Comments

  1. Залякані мєнтами=тітушками власники кафе скажуть не тільки те, що меблі не поламані, а й ще змушені будуть кинути дещицю на обладнання новими меблями якогось кабінету мусорського. А взагалі тільки в абсолютному кошмарі, якій відбувається у нас в країні можна радіти тому, що просто затримали міліціянти, а не ще й побили. Якби Голівуд зафільмував все те, що у нас нині відбувається, то готового матеріалу для виготовлення трилерів у них би вистачило на багато років уперед.

Los comentarios están cerrados.