Сьогодні #Автомайдан пікетував у Харкові СБУ.

Пікет був призначений на 11:00.

А приблизно о 10:20 автівку Автомайданівців прямо буля центрального входу до ГУМВС у Харківській області зупинили офіцери ДАІ. Автівку обшукали, нічого “крамольного” не знайшли. Бо у автівці були тіко 4-ри шини, які мали були слугувати реквізитом пікету. Маю зазначити: підпал шин на пікеті ініціаторами пікету не планувався, про що офіцерів міліції було повідомлено усно.

Переговори зі співробітниками міліції тривали десь із півгодини, аж поки не почали підтягуватись журналісти з камерами, яких було заздалегідь повідомлено про пікет.

З рештою автіку відпустили.

Пікет розпочався приблизно об 11:10. Пікетувальників було небагато. Все ж,– робочий день. Одначе всі вони були єдині у вимозі до СБУ припинити антидержавну діяльність в місті Харкові та ізолювати сепаратистів та “п’яту колону путіна” від решти громадян. Ініціатори та учасники пікету розповіли журналістам про мету пікету.

Пікетувальники розташувались напроти головного входу, який вже деякий час, як стверджують втаємничені, забарикадований зсередини. Тим не менше, ці наглухо закриті двері охороняли біля 15-ти співробітників міліції.

Наприкінці пікету відповідне звернення було доправлено до СБУ. З представниками пікетувальників зустрівся офіцер СБУ, який прийняв звернення та подякував за активну громадську позицію.

 

Джерело

2 Comments

  1. Я фигею с этого всего. Крым слили. Беркут, который убивал людей гуляет на свободе и гордится. Титушек и сепаратистов отпускают под домашние аресты. Никто не сидит, никто не понес наказания. Что происходит?!!

Los comentarios están cerrados.