Той-хто-втратив-зв’язок-з-реальністю

Кілька днів тому міністр внутрішніх справ Аваков оприлюднив, що за масовим вбивством українців 20 лютого стоїть “третя сила” – чим заслужив критику “навіщо оприлюднювати таємницю слідства”?  Проте виявляється – таки зробив мудро, що оприлюднив.
Бо сьогодні (коли “русская вєсна” – всі у курсі?) – вгадайте хто? – оприлюднив розмову між міністром закордонних справ Естонії і Аштон – за лінком (слухати  від  8-23).

Де згаданий міністр ЗС каже також про те, що людей з обидвох боків вбивали невідомі снайпери.

І тут вся незовсім зрозуміла картина ранку 20/2 відразу “стає на місце”. Була стрілянина, 70+ вбитих БЕЗЗБРОЙНИХ майданівців – але Беркут чомусь посипався і втік. Чому? – бо, виявляється, ті самі снайпери, що тупо вбивали майданівців, – таки стріляли по співробітниках органів також.
Залишається питання – хто ж це був? Відповідь на це питання знав ще Сенека: is fecit cui prodest
Елементарнй аналіз: Янукович готовий підписати угоду, яка його позбавляє влади. Натомість, за тих пару місяців йому дають можливість виве(с/з)ти все майно та активи у тиху гавань. СИТУАЦІЯ В УКРАЇНІ В ЗАГАЛЬНОМУ ВГАМОВУЄТЬСЯ!!! Ні про які ТС мова вже не йде, Януковича ще можна дотиснути і пошвидше призначити вибори, і в будь-якому випадку, він втратить владу – натомість, країна повертається в нормальне русло.
Кому ж НЕВИГІДНЕ підписання угоди і провокація вже повномасштабної бійні в Києві та громадянської війни в Україні?
Защітнічкам нашим – кому ж ще?
Пам’ятайте про це.
У СМЕРТІ 70+ як героїв Небесної Сотні, так і українських правохоронців винуваті…винуваті люди з нездоровою психікою, і особисто Той-хто-втратив-зв’язок-з-реальністю, та їх криваві найманці.
Вічна слава героям, які впали за незлежність України.

Читайте також