Українці у Лондоні виступили із протестом біля Королівського Автомобільного Клубу

У середу, 4 червня 2014 , Українці у Лондоні виступили із протестом біля Королівського Автомобільного Клубу , де за участі Російсько-Британської Торгової Палати відбувався бізнес форум ″Росія і Британія – Введення бізнесу в умовах сучасного  клімату ″

VIDEO:

 
У середу, 4 червня 2014, Українці у Лондоні протестували біля Королівського Автомобільного Клубу, вимагаючи від  РБТП припинити бізнес відносини із кримінальним режимом Путіна,  а також вимагали застосування санкцій, що є подібними до санкцій проти Ірану, що передбачають повну торгову, політичну та економічну ізоляцію країни-агресора.
Після анексії Криму, Президент Путін ініцював вторгнення спецпризначенців Російської Федерації на територію Східної України для захоплення адміністративних будівель та вчинення терору – викрадень , тортур та вбивст українців. Більше  100,000 людей уже підписали петицію до Білого Дому із визнанням за Росією статусу держави, що фінансує тероризм і як результат ,у сучасному  світі введення бізнесу із режимом фашистів, яким є режим Путіна, не може бути дозволеним.
У час, коли США та Європа все більше розширюють списки компанії та впроваджують санкції проти громадян Росії, які несуть відповідальність за агресію Росії на території України, введення бізнесу із ними є недопустимим. Ці угоди побудовані на ганебних передумовах й є аморальними , також вони можуть вважатися як зрадницькі акти саботажу проти британських державної політики та суверенітету Великобританії .
Ігноруючи моральні принципи , через свою жадібність , ці люди готові співпрацювати із режимом Путіна , вподібнючись до тих , хто продовжував торгівлю із Гітлером до початку Другої світової війни  . Всі ці факти є ще більш доречними напередодні урочисті заходохів присвячених 70-ті річниці висадки союзників у Нормандії.
На цьому заході був присутній посол Росії у Великій Британії Олександр Яковенко, поряд з багатьма іншими  впливовими політиками та бізнесменами, ініційованим ні ким іншим, а як  Його Королівською Високістю принцом Майклом Кентським .

Офіційна вечеря проходила у престижному Королівському Автомобільному Клубі , де «вершки» неофіційно створювали бізнес зв’язки , що наступного дня передбачало проведенню конференції у БМА, що на Тавісток Площі у центрі Лондона.

Кожен фунт інвестований в Росію підтримує путінський режим і його збройні сили , які в певний момент цілком можуть бути використані проти Великобританії .
Зупиніть фінансування тероризму!
Стефан Цяприна, представник групи протесту Лондон Євромайдан стверджує: ″Активно беручи участь у Російсько-Британській Торговій Палаті, британські компанії  чітко виражають суперечливу  позицію власному уряду . У той час , коли британський уряд зазначає загрозу для європейського континенту і його цілісності, оскільки Росія продовжує вторгнення в Україну на її Східному фронті і не визнає незаконної анексії Криму , торгувати з Росією , є недопустимим та підриває суверенітет Великобританії . Незважаючи на те, що Британія разом з ЄС і США ввели санкції проти Росії та її фашистського режиму ,  РБТП ігнорує це та ставлять жадобу до грошей понад вбивства в Україні Це абсолютно огидно і показує аморальність членів цієї торгової палати ” .
 
Лондон Євромайдан вимагає:

–         –  Замороження російських державних та активів олігархів у Великій Британії;

–          – Повну економічну  ізоляцію Росії та її фінансової системи, включаючи застосування санкцій, що є подібними до санкцій проти Ірану, із визнанням за Росією статусу держави, що фінансує тероризм;

–          – Застосування заборони в’їзду для державних чиновників і олігархів , економічних санкцій та ембарго на російські компаній і продукти, у тому числі нафту;

–       –   Відкликання Президентом Франсуа Олланд запрошення до Президента Володимира Путіна з нагоди урочистого святкування «Дня-Д» і засвідчення у такий спосіб несхвалення подальших дій Росії щодо порушення нею міжнародних норм і законів через фінансування тероризму;

–          – Припинення втручання Росії у внутрішні справи України і відкликання всіх російських військових та інших фінансованих Росією російських сил з території України;

–         Політичну і економічну ізоляцію Президента Путіна через його експансивні дій спрямовані на відновлення колишнього Радянського Союзу шляхом втручання у внутрішні справи інших країн і порушення їх суверенітету.
–       Виконання США, Великобританія і Франція зобов’язань за Будапештським Меморандумом, згідно якого вони є гарантами суверенітету України і  цілісності її території.
Для подальшої інформації або проведення інтерв’ю, просимо звертатися до представника Євромайдану Стефана Цяприни + 44 (0)  7402404110 або за электронною адресою londoneuromaidan@gmail.com
 
Примітки:
–       Інформація про захід: https://www.facebook.com/events/1492981170935450/
–       Час і місце: середа, 4 червня 2014, Королівський Автомобільний Клуб, 89-91 Pall Mall, London, SW1Y 5HS
–       Сформована українською громадою група “London EuroMaidan” є однією з найбільш помітних спільнот діаспори, яка проводить постійні протести, починаючи з листопада 2013 р
.
–       24-годинний протест відбувається у Лондоні вже протягом 3 місяців за адресою Whitehall, що напроти Downing Street.

·         Website: www.saveukraine.co.uk

·         Twitter @londonmaidan

·         Facebook: https://www.facebook.com/london.maidan

Acerca de Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

1 Comment

  1. Ми повинні воювати за свою землю,ми повинні винищувати ворогів внутрішніх та зовнішніх!
    Ніхто крім нас,ніхто за нас,всі проти нас!

Los comentarios están cerrados.