ІІІ Школа Лідера «Відповідальна Молодь» розпочала свою роботу в Чернігові

ІІІ Школа Лідера «Відповідальна Молодь» розпочала свою роботу в Чернігові 2 лютого 2015 року і проходить в рамках проекту «Зміцнення міжрегіональної молодіжної співпраці та мережування».
Серед учасників – молодіжні лідери з Чернігівської та Сумської областей – представники громадських організацій, працівники ЗМІ, посадові особи, молоді підприємці, викладачі та студенти.
З вітальними словами і побажаннями гарного навчання до учасників звернулись Олександр Підгорний, керівник ГО «Чернігівський Центр Прав Людини», Наталія Кожушко, заступник директора Департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА та Сергій Решетов, експерт Фонду сприяння демократії посольства США в Україні.
В перший день учасники Школи під час жвавих дискусій з’ясовували якими якостями має володіти справжній лідер. Тренер Альона Герус, координатор Центру підтримки реформ при КМУ, спонукала учасників до активного навчання і усвідомлення що необхідно для виховання лідера в собі. Спостерігаючи за роботою груп, можна було побачити наскільки реально створити команди, де можна почути кожного, мати свою думку, навчитися висловлювати її і навіть відстоювати.
Навчаючись Школі, молоді активісти з Чернігівської та Сумської областей матимуть можливість зміцнити свій професійний потенціал і навчитись вести за собою. Молодь має усвідомити, що бути лідером означає бути соціально і морально відповідальним по відношенню один до одного та до своєї країни.
Діяльність проходить в рамках проекту за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.