Міжнародний протест “Stop Putin’s War in Ukraine”, 10.06.2016

stopwarВ п’ятницю, 10 Червня 2016 року, у 18:00, українська громада Європи, Канади і США збирається на глобальний мітинг.

Ми просимо усіх вас долучитись до нашої акції, щоб весь світ почув нас: ми хочемо спинити вбивства наших людей на сході України – на Донбасі. З різних джерел (від українських мас-медіа до звітів ОБСЄ) надходить інформація про те, що ситуація на Донбасі загострилась. Що Росія і підтримувані нею про-російські озброєні формування не виконують мінських угод.

“За останні дні – щодня є вбиті і поранені громадяни України, і не тільки військовослужбовці: від постійних обстрілів страждають і місцеві мешканці, серед яких є діти.
Серце болить, немає сил дивитись на те, що там відбувається, а совість не дозволяє залишатись осторонь.

До нашої акції підключились вже багато громад з різних країн. Ми впевнені, що разом зможемо зупинити російську агресію проти України. Просимо нас підтримати, бодай просто вийти і постояти поруч з нами, щоб продемонструвати незгоду з політикою Росії. Ми сподіваємось на вашу допомогу і підтримку, на допомогу всіх, хто хоче зберегти життя українців на Добнасі.

У Німеччині після демонстрації кілька активістів готові розпочати голодування.

Ми будемо вимагати:

1 -Повне виведення назад у Росію військ і військової техніки

2 – Посилити (збільшити) спостережну місію ОБСЄ і подовжити її роботу до 24 годин на добу. Допустити місію ОБСЄ до частини українсько-російського кордону який Україна тимчасово не контролює. Оскільки мінські угоди не виконуються з боку Росії, за ocтанні дні маємо різке погіршення ситуації на Донбасі на лінії розмежування, щодня, на жаль, є загиблі і поранені і кількість міняється.

3 -Продовжити санкції проти Росії, оскільки Росія не виконує мінських угод. Через Російськy агресію на сході України посилюються обстріли, гинуть українські військові і мирне населення.

Разом ми сила!
Слава Україні! Героям Слава!”

Подія у Facebook (українською та німецькою мовами – ТУТ), про глобальну акцію англійською мовою – ТУТ.

Дякуємо за підтримку!