Сучасний содоміт – не учасник “Київ Прайд”, а чорносотенець з георгієвською стрічкою або без неї

Сьогодні бачимо, що після краху комунізму як ідеології – інструмента розширення та утримання Російської імперії, в Кремлі йде пошук нових ідеологічних засад та гасел, під якими РускійМір міг би маскувати свою неоімперіалістичну політику в протистоянні з Західною цивілізацією та її цінностями, насамперед особистою свободою та відповідальністю за власне життя.

За браком реальних ідеологічних засад, на яких протистояння з Заходом могло б наповнитися хоч якимсь пристойним хоча б на поверхневий погляд змістом, Кремль змушений використовувати потворні гібриди зі старих радянських міфів та чорносотенства та штучно сконструйовані та насаджувані нові базиси РускогоМіра. Одним з них є гомофобія – агресивне несприйняття іншої сексуальної орієнтації, що протиставляється притаманному сучасному західному суспільству ліберальному ставленню до приватного життя людини і невтручання держави та суспільства в це життя.

Саме в цьому контексті розглядаємо нагнітання істерії навколо КиївПрайду. Звичайна громадська акція, спрямована на актуалізацію меншиною питання своїх прав та проблем у суспільстві, перетворюється “борцями за традиційні цінності” в інструмент для створення в Україні штучного фронту протистояння з Заходом, як альтернативному РускомуМіру цивілізаційному вибору України.

Вважаємо таке нагнітання істерії контрпродуктивним, шкідницьким. В сучасній Україні реальною загрозою для будь-яких цивілізаційних цінностей, в тому числі й “традиційних”, є РускійМір. Інтеграція в Західний Світ, тобто визнання цінностей Заходу, відкидання штучних ідеологічних засад РускогоМіра є єдиним способом захистити Україну та її цінності, в тому числі й “традиційні”.

Інформаційний центр «Майдан Моніторинг»

Матеріали по темі

Ландшафты дискриминации в Украине: гендер и пол

У боротьбі з дискримінацією найважливішим є виховання толерантності до іншості

1496_986