Анонс. Польський фронт боротьби з інформаційною агресією Кремля.

Добре відомо, що Росія активно використовує різноманітні інструменти інформаційної війни в усіх європейських країнах, де знаходяться особи, що готові системно шкодити власним державам і суспільствам, використовуючи демократичні права та свободи.

Польща — не виняток. Так стверджує Марцін Рей, який з 2014 року є головним редактором сторінки «Російська V колона в Польщі» (Rosyjska V kolumna w Polsce). На цій сторінці зібрані ґрунтовні дослідження про діяльність та зв’язки адептів «руського міра» у Польщі. Над сторінкою працює кількадесят осіб, які збирають і аналізують інформацію з Польщі, але також з інших країн.

Ми оприлюднюємо дослідження «Російськой V колони в Польщі» на сайті Майдан і вважаємо, що «Російська V колона в Польщі» — приклад того, якою має бути громадянська контррозвідка в Україні.

9 листопада 2016 року Марцін Рей буде у нас в гостях в Харкові, в клубі «6-й кут» (вул. Гіршмана 9/27). Початок зустрічі 18:30 за Києвом, 17:30 за Варшавой.

Запрошуємо на зустріч всіх бажаючих дізнатись про польський досвід волонтерської протидії російській інформаційній агресії.

Пряма трансляція буде доступна на каналі «Майдан Моніторингу» https://www.youtube.com/user/ukrainianreport (підписуйтеся на канал, щоби отримувати повідомлення про початок трансляції)

Разом з Марціном Харків відвідають його колеги Ярек Подворський та Ольга Солaж.

Довідково. «Російська V колона в Польщі» на сайті «Майдан»:

Націоналіст, комуніст, яка різниця

Костянтин Пиж Капут і «Leopolis Semper Fidelis»

Хто з Перемишля робить гарячу точку?

14322356_437916763045195_8928297037216153895_n