Анонс. Новий погляд на зміни в стосунках влади і громади

Українська Миротворча Школа і Український озмовний клуб «Файно» запрошують Вас взяти участь у Сесії стратегічного планування «Новий погляд на зміни в стосунках влади і громади»яка відбудеться 6 листопада 2018 року у місті Краматорськ з 10.00 по 18.00 за адресою :
Гік-Бункер, вул. Марата, 8, м.Краматорськ

В рамках сесії відбудуться наступні події:
– Презентація спільного з німецькими партнерами “Кurwe Wustrow” проекту «Розширення можливостей громадянського суспільства для ненасильницької трансформації конфліктів з державними суб’єктами», Українська Миротворча Школа, Театр для Діалогу.
– Інтерактивна лекція «Ролі, стереотипи та очікування, як витоки напруженості».
– Дискусія «Що і хто провокує конфлікти між владою та громадою?»

Експерти – Олена Суслова (Київ), Ігор Семиволос (Київ), Ігор Дубровський (Харків) На стратегічну сесію запрошуються представники органів влади, представники громадських організацій, випускники і партнери Української миротворчої школи та медіа. Участь у цій події дозволить Вам знайти нові підходи та нових партнерів для розробки стратегій ненасильницького управління конфліктами у громаді.

Організатори забезпечують кава-брейки та харчування учасників та компенсують проїзд для мешканців сусідніх з Краматорськом міст (за наявності підтверджуючих документів)

Контакти організаторів :
Тел. 098 087 18 79 Олекса
Тел. 066 271 60 85 Віталій