Ресторан Urban Space 500 відновить роботу 4 червня.

Створити громадський ресторан у форматі «Urban Space», що стане успішним прикладом об’єднання громади навколо спільної справи. Унікальність полягає у тому, що 80% прибутку ресторану направлятиметься на реалізацію проектів розвитку Києва

Засновниками та засновницями є 500 соціально активних людей, які об’єднались навколо ідеї якісного розвитку міського простору.

Ресторан Urban Space 500 відновить роботу 4 червня. Заклад працюватиме у форматі літнього майданчику, а також на доставку та на винос.

«Нарешті можемо назвати дату відкриття — 4 червня. З огляду на існуючі обмеження, працюватиме лише літній майданчик. Крім того, гості зможуть замовити улюблені страви з доставкою або взяти їх з собою. В оновленому меню — наші фірмові сирники, курка масала, поке боул з тунцем, оладки з цукіні, сібас з томатами, а також нові позиції — такі, як шакшука, бургери і літні коктейлі» — розповів шеф-кухар Urban Space 500 Костянтин Гарбарчук.  

«Сьогодні ми можемо відверто сказати, що цей період став унікальним свідченням того, що наш заклад – це проєкт вже більш ніж п’ятисот» – коментує ситуацію Голова Координаційної Ради ГО «Простір 500» (об’єднання співзасновників та співзасновниць Urban Space 500) Сергій Євтєєв, – «Ми встояли завдяки вірі в проєкт нашої команди та наших партнерів. Першу підтримку ми отримали від нашого орендодавця – ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України»  – який запропонував знижку орендної плати на час карантину. Згодом АТ Ощадбанк та фонд WNISEF надали пільговий період по кредиту. Це додало нам стійкості. Відчутно допоміг конструктив в перемовинах з більшістю постачальників. Після цього ми запустили пропозиції корпоративних передзамовлень для бізнесу і отримали підтримку клієнтів. Наразі вже маємо перших партнерів, які відгукнулися на нашу пропозицію – юридичну компанію Hillmont Partners та ведемо перемовини ще з кількома представниками класичного бізнесу».

Ресторан працюватиме з дотриманням правил безпеки, розробленими МОЗ та Урядом. Команда ресторану пройшла інструктаж із вірусної безпеки від національної експертної групи з інфекційного контролю NEGIC. Час роботи закладу — з 9:00 до 21:00, але може змінюватися залежно від потоку відвідувачів. 

Нагадаємо, що Urban Space 500 — громадський ресторан, який був відкритий у Києві у грудні 2018 року завдяки безповоротним грошовим внескам та експертизі 500 співзасновників та співзасновниць. Urban Space 500 є майданчиком для суспільної взаємодії, важливих подій та ініціатив на теми розвитку відповідального громадянства та міського добросусідства. 80% прибутку ресторану спрямовується на підтримку некомерційних проектів розвитку Києва у культурному, освітньому, благодійному та екологічному полі.

Acerca de Віталій Овчаренко 449 Articles
Журналіст, громадський діяч, Донеччанин, ветеран російсько-української війни.