Пандемія та інформаційне лайно. Поговоримо?

Пандемія COVID-19 додала нові теми для інформаційної агресії проти України. Російська Федерація цілеспрямовано і масово поширює панічну і брехливу інформацію про пандемію.

Ви це помітили.  Це вплинуло на вас чи на людей навколо вас.  Хтось навколо вас суттєво змінився під час пандемії. Відбувається щось незрозуміле, про що ви хотіли б поговорити.

Давайте про це поговоримо!

  • Не про біологічний вірус, а про інформаційне поле навколо нього.
  • Не про те, як відбувається зараження людей цим вірусом, а про те, як розповсюджується лайнова інформація навколо пандемії.

Практичний семінар “Пандемія і інформаційне лайно” відбудеться 17 листопада з 18:30 по 20:00. Подія закрита, трансляції її не буде, викладати онлайн відео ми теж не будемо.

Якщо ви хочете взяти участь в такій розмові – будь ласка заповніть цю форму. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfD5FYx4EyHUNnOB6wMnZWQRUNw5SvrhmMfshqAmed6mBE0QA/viewform 

Більше інформації про проєкт  тут Створюємо групи самодопомоги для подолання інфодемії!

Фото з нашої подібної розмови від жовтня 2019 року. Ну майже. На фото – Оксана Яцюк, фотограф – Наталія Зубар. Вони будуть і на семінарі. І не тільки вони.

Інформаційний центр „Майдан Моніторинг“ протягом багатьох років активної роботи в секторі інформаційної безпеки накопичив великий досвід. Це і досвід польової роботи, і досвід співпраці з органами влади різних рівнів, і досвід навчання громадських активістів принципам та правилам інформаційної гігієни та технологіям протидії інформаційної агресії РФ. Подивитися на наші напрацювання можна тут https://maidan.org.ua/infowar/ 

Проєкт “Групи самодопомоги для подолання інфодемії” відбувається за підтримки Європейського Союзу в співпраці з Black Sea Trust for Regional Cooperation. 

“Self-help groups against the infodemic” project is supported by the European Union through the Black Sea Trust for Regional Cooperation.