У Волиньраді завелися «піаністи»?

Лідер фракції «Наша Україна» у Волинській обласній раді Сергій Слабенко зауважив, що у залі відбувається голосування чужими картками. Про це йшлося під час шостої сесії Волинської обласної ради шостого скликання, – інформує інтернет-видання «Волинська правда».

Сергій Слабенко розповів, що він отримав роздруківку із кількістю голосів, себто, як обранці волинської громади голосували за його пропозицію щодо внесення до порядку денного питання про зняття із посади голови Волинської обласної ради Володимира Войтовича.

Депутат Сергій Слабенко зауважив, що у роздруківці міститься інформація про те, що під час цього волевиявлення із «Партії регіонів» не голосувало 2 особи, адже вони відсутні. А ось при візуальному підрахунку, за словами депутата, видно, що в кутку, де «сидить» «Партія регіонів», – більше 9-ти вільних місць. Слабенко наголосив, що у залі відбувається голосування чужими картками і пошкодував, що у залі немає прокурора Волинської області. Слабенко закликав вилучити картки відсутніх депутатів.

Голова Волинської ОДА Борис Клімчук зауважив, що Слабенко правий і потрібно вилучити картки депутатів, яких немає в залі. Волинський губернатор навіть почав кликати депутата Волиньради, заступника Луцького міського голови Василя Байцима. «Васю-ю-ю-ю!» – протяжно сказав він.

Пізніше Сергій Слабенко наголосив на можливості ремонту системи для підрахунку голосів та її сертифікації.

http://pravda.lutsk.ua/news/31752/

A propos Nataliya Zubar 2354 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair