Конкурс серед громадських журналістів

Проект «Інформаційний простір Херсонщини – місток до громадянського суспільства» оголошує конкурс серед громадських журналістів Херсонської області.

Переможці будуть визначені у наступних номінаціях:
Краща інсайдерська інформація
Кращий блог публічної особи
Блог, що найчастіше цитується
Кращий блог журналістських розслідувань
Блог із власним обличчям
Репортаж зсередини події
Майстер слова
Портрет одного міста

Конкурс триватиме з 10 жовтня до 20 листопада.
Спеціальна комісія визначить переможців до 1 грудня.
Оголошення результатів конкурсу та нагородження переможців відбудеться під час підсумкової прес-конференції проекту «Інформаційний простір Херсонщини – місток до громадянського суспільства».
Для участі у конкурсі потрібно адресу блогу/мікроблогу/профілю(сторінки) у соцмережі, що номінується, повідомити у коментарі до оголошення про конкурс на сторінці проекту у Фейсбуці або надіслати її на електронну скриньку head @spc.ks.ua.
Номінувати можна як власний ресурс, так і блог/мікроблог/профіль/сторінку іншої особи.
Члени конкурсної комісії також можуть номінувати учасників.

Усі роботи, що братимуть участь у конкурсі, будуть розміщені на сторінці проекту у Фейсбуці. Заохочуємо усіх бажаючих висловлювати свої оцінки та коментарі щодо номінантів. Члени конкурсної комісії братимуть їх до уваги при визначенні переможців.

A propos Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.