“Кристалом” грають у футбол

Спочатку у Херсонській міськраді самовпевнено заявляли: Атестацію пройдемо!

Під це розповідали багато байок про меценаців і спонсорів, які недосплять-недоїдять, а віддадуть усе на реконструкцію стаціону. В міському бюджеті виділяли кошти під спеціальну програму відновлення професійноо футболу.

В результаті – атестаційну комісію дотисли, й вона атестувала… не стадіон, а клуб, що дозволило йому у такому статусі і під додаткові гарантії стартувати осінню минулого року у чемпіонаті 2-ї ліги, а офіційному сайту міськради урочисто проголосити Атестат маємо!

І ще минулого тижня той самий сайт у звичному стилі розповідав про шалену підтримку вболівальнами дій місцевої влади, яка начебто з усіх сил піклується про клуб.

Минуло трохи більше півроку, і раптом виявилося, що стара брехня знову вилізла назовні – з-за невідповідності стадіону команду можуть знову не допустити до ігор.  Тож, знову численні вихваляння чиновників про значні здобутки вчергове виявилися мильною булькою.

 

 

A propos Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.