“Кристалом” грають у футбол

Спочатку у Херсонській міськраді самовпевнено заявляли: Атестацію пройдемо!

Під це розповідали багато байок про меценаців і спонсорів, які недосплять-недоїдять, а віддадуть усе на реконструкцію стаціону. В міському бюджеті виділяли кошти під спеціальну програму відновлення професійноо футболу.

В результаті – атестаційну комісію дотисли, й вона атестувала… не стадіон, а клуб, що дозволило йому у такому статусі і під додаткові гарантії стартувати осінню минулого року у чемпіонаті 2-ї ліги, а офіційному сайту міськради урочисто проголосити Атестат маємо!

І ще минулого тижня той самий сайт у звичному стилі розповідав про шалену підтримку вболівальнами дій місцевої влади, яка начебто з усіх сил піклується про клуб.

Минуло трохи більше півроку, і раптом виявилося, що стара брехня знову вилізла назовні – з-за невідповідності стадіону команду можуть знову не допустити до ігор.  Тож, знову численні вихваляння чиновників про значні здобутки вчергове виявилися мильною булькою.

 

 

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.