Ригонструкція або Реквієм по Андріївському узвозу (відео)

httpvh://www.youtube.com/watch?v=X8SxDq_b42g

Про те, що не ввійшло, та особисті враження.

Узвіз ввесь розритий. Мій будівельний досвід підказує, що при такому розмаху ніяка нормальна реконструкція до Євро не буде проведена. Тим більше, що це – історичне місце, вимагає особливого підходу. Напевно, під кінець швиденько все заляпають та підмажуть. На пів-року.

На вулицю вхід обмежений, але пройти можна. З тих розмов, що я чув, робітники – переважно західняки, балакають українською. Отже “схід та захід” тут об”єднались в руйнуванні Києва.

Про руйнування казати не буду – самі побачите. Підібрав цеглину. Приніс до офісу Ахметова. Менти зі сміттям нікого не пускали, штовхали, але пройти було можна.

Зверніть увагу на бритоголових. Типажі… Мабуть, для залякування.

На жаль, киян було малувато. І політики вирішили попіарітись. На жаль… Все-таки ця ситуація закладена ще при минулій владі і вони (політики) тоді були при цій владі.
А пацанів підвело нахабство.

Заради справедливості відмічу, що представниця СКМ сміливо вийшла до мітингуючих, принесла вибачення та пообіцяла, що там збудують щось дуже привабливе та передадуть місту. Не розумію тільки: навіщо було цю всю бодягу розводити? Тим більше, в подарунок громаді…
Добрий дєдушка…Ахмєтов!

Висновок. Треба виходити і не мовчати. Бо завтра зруйнують вашу оселю. І ніхто не заступиться.

Kulish у нас на форумі

A propos Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair