Довгого, життя і міцного здоров’я!

Екс-секретар Київради Олесь Довгий продовжує активну передвиборчу діяльність. Депутат агітує мешканців Дніпровського району столиці, де він буде обиратися.

За традицією Довгий розпочав з продовольчих подарунків, однак передвиборче поєднання “гречка+олія+шпроти” вже стало звичним для киян.

Нині депутат хоче запам’ятатися майбутнім виборцям тонометрами – приладами для вимірювання тиску.

Їх роздають пенсіонерам. А щоб ті не забули від кого подарунок – усі тонометри і чохли для них підписані прізвищем кандидата.

Як відомо, передвиборчий підкуп виборців Довгий, який балотуватиметься за мажоритаркою від Партії регіонів, розпочав ще в 2011 році. Перед новим роком він агітував київських бабусь, роздаючи їм продуктові пайки.

Згодом стало відомо, що Довгий взявся агітувати виборців і через цукеркові набори для дошкільнят у дитсадках. 

Таким же продуктовим набором “ловить” виборців і “вихованка” мера Києва Леоніда Черновецького Алла Шлапак.

Водночас Довгий регулярно нагадує про себе, як не запрошеннями, то зустрічами з лікарем, то газетами “Дніпровська родина”, які розкидають у кожну поштову скриньку у Дніпровському районі Києва.

Як відомо, парламентські вибори пройдуть 28 жовтня.

Фото надіслане читачами Українскої правди

Українська правда. Київ 

2 Commentaires

  1. А кроме тонометров он ремонтирует подъезды, организовывает детски площадки, помогает людям решать бытовые проблемы, отслеживая выполнение запросов в местных органах власти, устраивает детские мероприятия и соревнования. Я бы сказал, что он просто плодотворно работает в своем районе. И не первый год. А журналисты в предверии выборов раздувают желтые сенсации.

  2. Ой, а это что-то новенькое. Пенионеры наверняка обрадуются такому подарку. Ведь не каждый может позволить себе купить тонометр.

Les commentaires sont fermés.