Калітвенцев Дмитро Дмитрович, голова НПГ шахти М.П.Баракова, знаходиться у важкому стані. (оновлено)

Друзі! Допоможіть, будь ласка!
Калітвенцев Дмитро Дмитрович, голова НПГ шахти М.П.Баракова, 1956
р.н.,   знаходиться у важкому стані.  20 квітня у нього стався
інсульт,  24 квітня  його терміново прооперували. Післяопераційний
період проходить важко. Він до цього часу не прийшов до свідомості.
Стан стабільно важкий. Якщо забезпечити йому лікування в належному
обсязі сучасними ліками та методами, то він, за прогнозами лікарів,
має шанс одужати. Кожний день лікування коштує 1000 – 1500 грн.
Дуже просимо, хто може, допоможіть коштами.
Ми відкрили банківський рахунок для його лікування.

Реквізити банківського рахунку:

АТ «Банк «Фінанси та Кредит»

Луганська філія

МФО304717

Рахунок 26203025804001

ОКПО 1573103949

Заливна Лариса Миколаївна

(на лікування хворого Калітвенцева Д.Д.)

Лариса Заливна, голова правління ЛОО <<Чайка>>,
керівник групи підтримки шахтарських пікетів
в 1994 – 2001 роках,
05 травня 2012 р.

_______________________________
Додаткова інформація

  Калітвенцев Дмитро Дмитрович, 1956 р.н., голова НПГ шахти ім.. М.П. Баракова ПАО «Краснодонвугілля», один з найяскравіших лідерів шахтарського і профспілкового руху в Україні.

В 1992 р. він одним з перших став створювати незалежні шахтарські профспілки. За його безпосередньої участі були створені незалежні профспілки не тільки вугільних підприємств, але й в інших галузях промисловості та соціальної сфери. За його безпосередньої участі створена і діє Конфедерація вільних профспілок Луганщини, низка інших організацій: коаліція «Громадяни за прозорість дій влади»,  «Асоціація найманих працівників і власників».

 

Калітвенцев Д.Д.- депутат Луганської обласної ради 1У та У скликань (1998 р., 2002 р.) . Разом з ним на виборах 1998 та 2002 р.р.  перемогли 12 та 9 відповідно його колег від НПГ шахти ім. М.П.Баракова, ставши депутатами Краснодонської міської ради. Багато політичних партій хотіли б мати його в своєму списку, коли вибори почали проводитися суто за партійними списками. Але він лишився вільною людиною і в подальших виборах участі не брав.

 

Він є помітною постаттю у громадському середовищі. До його думки прислухаються лідери правозахисних та інших громадських організацій, борці проти корупції та захисники прав споживачів комунальних послуг, шахтарі-регресники  та  інтелектуальна еліта.  Він  не боїться давати неупереджені і справедливі оцінки фактам, подіям, явищам. Його думки, прогнози, оцінки завжди  цікаві  і об’єктивні, а погляди – прогресивні. Він завжди прагне отримати нові знання.

 

Калітвенцев Д.Д.  не живе своїми особистими інтересами, а інтересами людей і держави. Останнім часом він напружено працював, незважаючи на підвищений артеріальний тиск та перевтому. Про таких кажуть:  «горить» на роботі. Так, він захворів. Але він підніметься. За Вашої допомоги.

 

Зробіть, будь ласка, що можете, задля його життя, яке він сповна віддає людям.