Округ тушки, яка проголосувала за законопроект КаКа, повторно накрили закликами не голосувати за неї

Суботнього ранку в Житомирі з’явилася група молодих людей з Києва у вишиванках, яких зустріла так само вдягнена група людей з числа місцевих мешканців.

Активісти розділились на групи та розійшлися по місту клеїти й роздавати листівки із закликом не голосувати на майбутніх парламентських виборах за Олега Черпіцького, тушку, який пройшов до Верховної Ради за списком БЮТ, а зараз є позафракційним, і який 3 липня повторно проголосував за розкольницький законопроект Ківалова-Колесніченка “Про засади державної мовної політики”.
Заклеївши листівками Богунський район Житомира, частина якого входить до 67-го виборчого округу, де має намір балотуватися О. Черпіцький, у другій половині дня всі групи зійшлися в центрі Житомира  й розгорнули банер “Час дати ВІДСІЧ” та великий плакат “Хто проти Партії Регіонів – підходьте сюди”, продовжуючи роздавати перехожим листівки та записуючи бажаючих долучитися до кампанії.
Разом з листівками із закликами не голосувати за О. Черпіцького були також поширені мобілізаційні листівки з висвітленням “покращення життя вже сьогодні” і закликом приєднуватися до кампанії “Помста за розкол країни”. Ці листівки були розклеєні та роздані, окрім Богунського району, також у центрі міста.