Анатолій Гончаров цурається символіки Партії регіонів?

Кандидат в народні депутати від Партії регіонів в 51-му виборчому окрузі (м. Горлівка Донецької області) Анатолій Гончаров рекламує себе без символіки Партії регіонів.

“Чи це бува не після нашого виїзду?”, – задає питання активіст кампанії “Помста за розкол країни” Олександра Шандра, яка розмістила фото рекламного лайт-боксу кандидата в соціальній мережі Facebook.

Анатолій Гончаров ще до початку виборчої кампанії як член Партії регіонів та її потенцйний кандидат став об’єктом кампанії “Помста за розкол країни”, яка розгорнута проти політичних сил, що в той чи інший спосіб посприяли прийняттю законопроекта  Ківалова-Колесніченка “Про засади державної мовної політики”, а також проти кандидатів від цих сил в мажоритарних округах. За свідченням активістів кампанії, люди в 51-му окрузі, де поширювались листівки із закликом не голосувати за Партії регіонів та її кандидата Анатолія Гончарова, у своїй більшості погоджувалися зі змістом листівок, оскільки розчаровані “покращенням життя”, яке настало після того, як Партія регіонів отримала всю повноту влади в країні.