На Донеччині Об’єднаній опозиції оголосили “Totaler Krieg”.

“Totaler Krieg” на Донеччині у виконанні Partei der Regionen

httpv://www.youtube.com/watch?v=rEitwcZa3k4

В Макіївці за вказівкою міськради відмовили у приміщенні для проведення зустрічі опозиціонера з громадою

 Сьогодні, 27 вересня, стало відомо, що керівник одного з макіївських будинків культури, де на завтра була запланована зустріч виборців з народним депутатом Михайлом Волинцем, відмовляється пускати до зали представників Об’єднаної опозиції.

Завідуюча БК спочатку довго думала чи варто надавати в оренду приміщення представникам Об’єднаної опозиції,  потім не могла вирішити щодо ціни послуги, після чого виставила рахунок з сумою, що в два-три рази перевищувала середню вартість оренди аналогічного приміщення в Донецьку. А сьогодні, 27 вересня завідуюча Макіївського БК подзвонила й попросила перенести зустріч громадян із депутатом від опозиції в інше місце.

За словами жінки, в неї була телефонна розмова з представником міської адміністрації  та її попередили, що якщо зустріч мешканців міста з Михайлом Волинцем відбудеться – вона може більше не виходити на роботу. «Можливо ви не знали, але в Макіївці одна партія – Партія регіонів», – сказали їй.

Однак зустріч виборців з Михайлом Волинцем відбудеться. А щоб міська влада м. Макіївка знала, що у людей таки є вибір, – вона пройде під стінами міської ради 28 вересня о 12:30.

Джерело

* * *

У Донецьку погрожують членам ДВК від Об’єднаної опозиції

 У 41 виборчому мажоритарному окрузі в Пролетарському та Будьонівському районах Донецька до помешкань членів дільничних комісій від Об’єднаної опозиції приходять «доброзичливці» від влади та погрожують «проблемами». 27 вересня про це повідомили 5 членів дільничних комісій від Об’єднаної опозиції.

До них додому прийходили представники місцевих ЖЕКів та «радили» їм «подумати про правильність вибору політичної сили, яку вони підтримують». «Доброзичливці»  наголошували, що знають від якого опозиційного об’єднання йдуть члени комісій.

Наразі виборчий штаб Об’єднаної опозиції в Донецькій області збирає інформацію про факти залякувань від інших членів ДВК, після чого за ними буде направлено заяви до правоохоронний органів.

Джерело

* * *

В Артемівську вночі зникли всі сітілайти Об’єднаної опозиції

Сьогодні вночі в місті Артемівську всі сітілайти кандидата від Об’єднаної опозиції у 46 мажоритарному окрузі Костянтина Матейченко було замінено на зображення провладного кандидата.

Не зважаючи на укладені договори з рекламними агентствами, в Артемівську зникло 16 сітілайтів із зображення кандидата від ВО «Батьківщина» Костянтина Матейченко, і замість нього з’явилися зображення кандидата від Партії регіонів Сергія Клюєва.

У рекламному агентстві від коментарів з приводу цього інциденту відмовляються.

«Влада боїться сильних кандидатів від Об’єднаної опозиції. Саме тому вона вдається до таких незаконних та брудних кроків», – заявляють артемівські опозиціонери.

На даний момент представники Об’єднаної опозиції готовлять позови до суду та Центральної виборчої комісії.

Джерело