Табір “Повстанська ватра-2012” збирає патріотичну молодь

*Повстанська Ватра – це унікальне поєднання кращих традицій патріотичних таборів з дискусійним майданчиком та волонтерською працею. Кожен учасник табору отримає корисний та веселий відпочинок в колі успішних людей, зосереджений в одному місці яке облаштовують для себе самі таборовики – Уніжу.

* Табір відбуватиметься з* 4 по 7 жовтня* 2012 року на території форматності *”Кузня -УНІЖ”*, Дністровський каньйон, Івано-Франківська обл. Для участі потрібно заповнити анкету учасника та виконати умови участі в таборі.

Запрошені гості:

Сотенний УПА – Мирослав Симчич – Кривонос

Політв’язень – Юрій Шухевич – син головного командира УПА

Співак і художник – Юрко Журавель – лідер гурту “Ot Vinta!”

Натхненник і фундатор проекту “УНІЖ” – Влад Кириченко – засновник МА “Наш Формат” Письменник,

журналіст – Тарас Прохасько

Письменниця Марія Матіос

Експерт Інституту Політичної Освіти – Олександр Солонтай – гуру молодіжного громадського руху

Народний депутат, учасник революції на граніті – Олесь Доній – голова МА “Остання Барикада” та багато інших…

Що буде?  На таборі Ви поспілкуєтеся з ветеранами УПА, фаховими істориками та дослідниками національно визвольної боротьби. Зможете перейняти знання від досвідчених громадських діячів, та людей які робили Революцію на граніті і були керівниками Помаранчевої революції. Подискутуєте з письменниками та філософами. Поспіваєте при ватрі з відомими українськими музикантами.

Детальніше *тут <http://mnk.org.ua/vatra/>

* Ми в соцмережах: FB<https://www.facebook.com/events/378856442185651/380124618725500/?ref=notif&notif_t=plan_mall_activity> VK <http://vk.com/vatra_2012>

*Про табір:* Патріотичний – це значить, що метою табору є пропаганда ідей українського націоналізму та вивчення історії національно-визвольних змагань українців, що на таборі вживається виключно українська мова і що всі учасники є патріотами України.

Молодіжний – учасником табору може бути лише молода людина від 16 до 26 років.

Волонтерський – це означає, що частину часу на таборі учасники приділять волонтерській роботі по облаштування території Кузні для себе та наступних подій.

Джамборі – в перекладі з мови індіанців означає “збір усіх племен після довгої війни” чи “велика рада”.

Табір-джамборі в сучасному розумінні означає: зліт, розваги і змагання з насиченою, цікавою, та корисною програмою.

Уніж – це місце для спілкування та спільної праці людей різних інтересів та професійної спрямованості, яких об’єднує бажання побудувати сильну та багату Україну.