В окрузі Калетніка поширення листівок намагались зупинити силами працівників благоустрою і міліції

Чинний народний депутат Григорій Калетнік – кандидат по одномандатному мажоритарному округу № 18 на Вінничині виявився одним із найнахабніших борців із поширенням листівок кампанії “Помста за розкол країни”. Нагадаємо, що саме в окрузі Григорія Калетніка 10 вересня, на другий день після поширення листівок активістам погрожувала міліція, одну активістку було затримано, а 16 вересня на волонтерів кампанії напали невідомі спортивної зовнішності.

Сьогодні, 30 вересня в місті Погребище завадити активістам поширювати листівки із  закликом не голосувати за Партію регіонів та Григорія Калетника намагались спершу працівники благоустрою на чолі з представником кандидата в народні депутати Григорія Калетніка, а потім і міліція.

Двоє чоловіків на сірому Шевроле (номерні знаки: АА 9651 ІС) та представниця Калетніка хотіли затримати активістів, один з них намагався забрати в активіста відеокамеру, але після нетривалої супечки ці працівники благоустрою поїхали геть, а на місце подій фактично одразу приїхала патрульна машина міліції (номерні знаки: 1120) та цивільна машина правоохоронців – “Нива” ГГ 7906 ВИ.

Правоохоронці хотіли, аби активісти проїхали з ними до відділку та намагались взяти в молодих людей пояснення з приводу розповсюджуваних ними листівок. Свою присутність міліціонери пояснили тим, що після попереднього поширення в місті аналогічних листівок до них надходила заява від громадянина із скаргою на ці листівки. Активісти відмовились від дачі пояснень, і правоохоронці їх відпустили.

Наразі поширення листівок в окрузі продовжено.

Метою кампанії “Помста за розкол країни” є відсторонення від влади тих, хто замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагається розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою “покращення життя вже сьогодні”.

Приєднатися до кампанії можна, заповнивши анкету

Зробити пожертву на кампанію можна через:

Приватбанк (картка): 5577 2127 1645 8826 (Чулівська Ірина Костянтинівна)

Яндекс-гроші: 410011485041060

PayPal: Oksana24@live.com

Джерело