У Києві вчора з’явився другий антиагітаційний намет. Команда кандидата від влади нервово на нього зреагувала.

Він був встановлений активістами кампанії “Помста за розкол країни” біля торгового дому «Фестивальний» (пр. Маяковського, 43/2) у 213-му виборчому окрузі, де від Партії регіонів балотується до Верховної Ради чинний народний депутат Валерій Борисов, який до того ж очолює Київський виборчий партійний штаб.

Молоді люди розмалювали намет й поширили з нього кілька тисяч листівок із закликами не голосувати за Партію регіонів і Валерія Борисова.

Команда Борисова нервово зреагувала на появу намету. До активістів багато разів підходили агітатори від цього регіонала й обзивали їх різними цензурними, але міцними словами, однак це лише підживлювало увагу перехожих до намету. Тоді агітатори від Борисова поставили поряд свій намет, що вже нагадує цивілізоване змагання думок. Адже минулого разу на активістів кампанії, які поширювали листівки проти Борисова, було вислано “Беркут”.

Перший антиагітаційний намет було встановлено позавчора біля метро КПІ. Це сталося вперше в історії виборів в Україні.

Метою кампанії “Помста за розкол країни” є відсторонення від влади тих, хто замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагається розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою “покращення життя вже сьогодні”.

Приєднатися до кампанії можна, заповнивши анкету

Зробити пожертву на кампанію можна через:

Приватбанк (картка): 5577 2127 1645 8826 (Чулівська Ірина Костянтинівна)

Яндекс-гроші: 410011485041060