“Відсіч” встановила антиагітаційний намет на КПІ

Громадянський рух “Відсіч” встановив поблизу метро Політехнічний інститут антиагітаційний намет.

Місце йому знайшло прямо поблизу інших наметів – політичних – Компартії, Партії регіонів і УДАРу. Активісти швидко його розмалювали написами “Банду геть!”, “Луцький не пройде”, “Час дати Відсіч” і логотипом у вигляді перекресленого кружечка з написом “Партія районів”. Власне, активісти були у чорних футболках з таким же логотипом.

Футболки друкували спеціально під цю акцію. Серед перехожих знаходились ті, хто запитував, чи це бува не регіонали створили якесь районне крило

І якщо “регіонали” і “УДАРівці” проігнорували нове сусідство, то “комуністи” і “свободівці”, котрі несподівано тут з’явилися, одразу виступили з претензіями, сперечаючись за місце роздачі листівок.

“Відсіч? Ну что-то слышал где-то такое. А че вы вообще тут делаете?”

Активіст Ілля Кротенко бореться з двома кремезними “свободівцями” за місце роздачі листівок

“Це я розумію жарти…Ви ж жартуєте ось цим ось, так? А люди можуть не зрозуміти…Питають, чого два намети регіональні…”

Активісти свою територію словесно відбили і взялися роздавати антиагітаційні листівки проти кандидата в депутати від Солом’янського району регіонала Максима Луцького.

Другий намет буде встановлений у четвер, 4 жовтня, о 14.30 біля торгового дому «Фестивальний» (пр. Маяковського, 43/2). За словами активістів, тут, у 213-му окрузі, 9 вересня міліція також намагалася затримати активістів, які поширювали листівки проти Партії регіонів та її кандидата (голова Київського виборчого штабу Партії регіонів Валерій Борисов), виславши для цього «Беркут».

Третій на черзі – округ № 211, де 30 вересня невідомі перешкоджали агітувати проти Партії регіонів та її кандидата Ігоря Лисова. У наметах можна буде знайти листівки з детальним політичним дос’є провладних нардепів, а також почути роз’яснення активістів – чому за них не можна голосувати. Нагадаємо, що свою кампанію антиагітації “Відсіч” розпочала ще влітку, коли нардепи проголосували за мовний закон. Активісти влаштовували вилазки в ті регіони країни, де збираються балотуватися депутати, котрі підтримали закон, аби розклеїти свої “дос’є”.

Свідомо

1 Comment

  1. Молодцы ребята! Хорошая, правильная и своевременная инициатива!

Comments are closed.