«Батьківщина» вимагає від ГПУ та МВС негайно зупинити злочинців на ОВК №11

Об’єднана опозиція «Батьківщина» заявляє про злочин, який здійснюється буквально  зараз у вінницькому виборчому окрузі №11.

 Наші представники, у тому числі народні депутати зараз перебувають в ОВК №11. Там перемагає опозиційний кандидат  Наталія Солейко. Як вже повідомлялося, комісія з числа найманців Партії регіонів зачинилася у залі, де зберігаються бюлетені, і веде перерахунок.

 За відсутності громадського контролю, поза увагою спостерігачів і журналістів, за зачиненими дверима існують всі умови для здійснення кримінального злочину, а саме – фальсифікації підрахунку через знищення та пошкодження виборчої документації.

 Об’єднана опозиція «Батьківщина» звертається до Генерального прокурора Віктор Пшонки, як до головної посадової особи з нагляду за дотриманням законності в Україні, негайно вжити всіх заходів для припинення маніпуляцій з виборчою документацією на ОВК №11, зупинити найнятих бандитів, чиїми руками зараз намагаються протягнути до парламенту провладного кандидата і спотворити вибір людей.

 Ми також вимагаємо від керівництва Міністерства внутрішніх справ професійної жорсткої і невідкладної реакції щодо припинення цього злочину.

 В іншому разі це категорично доводитиме, що порушення виборчого закону і конституційних прав громадян на здійснення народовладдя відбувається за потурання правоохоронних органів.