Заява на підтримку Юрія Луценка

Заява

Останні події, пов’язані з різким погіршенням після операції стану здоров’я Юрія Луценка, унаслідок транспортування його з лікарні до колонії, свідчать про те, що влада не відмовляється від наміру фізичного усунення одного з лідерів опозиції до режиму Януковича.

Вимагаємо негайного повернення політичного в’язня Юрія Луценка до лікарні та забезпечення йому належного  медичного догляду в післяопераційний період.

Звертаємось до національних та міжнародних правозахисних організацій, міжнародної спільноти із закликом домагатися від В. Януковича та його поплічників  припинити фізичне знищення Юрія Луценка та звільнити його з місць позбавлення волі, куди його кинули за політично вмотивованими безпідставними вироками маріонеткових суддів.

 

1.    Василь Шкляр – письменник, лауреат Шевченківської премії;

2.    Анжеліка Рудницька – заслужена артистка України;

3.    Олександр Бригинець – народний депутат України;

4.    Юрій Журавель – музикант, гурт «ОТ ВІНТА»;

5.    Олександр Власюк (Лірник Сашко) – казкар, автор телепрограм;

6.    Олександр Доній – народний депутат України;

7.    Іван Леньо – музикант, гурт «KOZAK SYSTEM»;

8.    Володимир Шерстюк – музикант, гурт «KOZAK SYSTEM»;

2 Commentaires

  1. Как попахивает коллективными письмами времен так называемого тоталитаризма. Тогда тоже творческие деятели клеймили других. Как например гражданин Яворивский тоже подписал общую кляузу на Чорновила, чтобы его посадили. А теперь он ярый приверженец Чорновила. Ох музыканты не так вы сидите.

Les commentaires sont fermés.