Бюро УГКЦ з питань екології отримало диякона з рук високопреосв. Володимира Війтишина

9 березня 2013 р., у храмі Різдва Христового м. Івано-Франківська, під час Божественної архієрейської літургії, високопресвященніший владика Володимир Війтишин, Архієпископ та Митрополит Івано-Франківської Архієпархії, уділив дияконські свячення шістьом піддияконам,  серед яких також і д-ру Володимиру Містерманові, заступнику керівника Бюро УГКЦ з питань екології.

В своїй проповіді високопресвященніший владика Володимир наголосив на ключових аспектах дияконального завдання Церкви, а також побажав, щоб силою Божої благодаті, ярмо служіння було для нових дияконів милим.

Після закінчення архієрейської літургії диякон Володимир Містерман подякував від імені всіх новопоставлених дияконів за виявлену зі сторони Церкви довіру і отриману через високопреосвященнішого Володимира благодать Божу на здійснення дияконського служіння. Диякон Володимир підкреслив знаковість того, що їм випало вершити свою дияконську службу у році Віри, метою якого є оживити віру християнських спільнот і особисте життя вірних для належної зустрічі з Христом, а також запевнив, що будуть для цього прикладати всі зусилля.

Бюро УГКЦ з питань екології сподівається, що завдяки новому диякону зможе ще більш ефективно виконувати своє служіння для збереження створеного Богом світу, насамперед, через формування почуття відповідальності за створіння як невід’ємної частини християнської віри і життя.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології