FARE (турецькою – “пацюк”) вважає образливою і дискримінаційною історію України

Я ДУЖЕ довго перевіряла джерела і навіть сперечалися з партнерами та друзями. Але факт є фактом. FARE  – новітня реінкарнація контори “Роги і копита” (типу громадська організація, на основі висновків якої FIFA ухвалила рішення про яке, мабуть,не чув тільки лінивий), дійсно внесла червоно-чорниий прапор та портрети Бандери та Шухевича в список того, що вони назвали “образливими та дискримінаційними” знаками та символами.

Ця методичка з’являлася та зникала на різних сайтах за останні дні, однак розлючені ситуацією явно вибіркового  футбольного “правосуддя” фанати вирили її на сайті, який явно має стосунок до FARE. Схоже, що це сайт був спеціально створений під Євро-2012.  http://www.footballunites.net/ . На випадок, якщо методичка зникне і там – ось скріншот.

fare-1

 

На момент створення публікації воно було тут  http://www.footballunites.net/wp-content/uploads/2012/04/FARE-signs-and-symbols-guide.pdf

Дані про домен

fare-2

 

Повний текст антиукраїнського твору пера громадських інквізиторів від футболу. FARE-signs-and-symbols-guide (1)

На Майдані архіви НЕ горять!!!! 

«Рішення ФІФА – ФАРЕ (організація «Футбол проти расизму в Європі») щодо збірної України та дискваліфікація стадіону «Арена Львів» є безпрецедентною в історії спорту. Ми вимагаємо апеляції з боку Федерації футболу України на це рішення, вимагаємо публічного оприлюднення тексту рішення Дисциплінарного комітету ФІФА. Ми також вимагаємо переглянути звіт ФАРЕ і раз і назавжди виключити червоно-чорний прапор, постаті Романа Шухевича і Степана Бандери з переліку дискримінаційних символів. Це є образою не лише українських героїв, але й образою української нації, всього українства», – про це заявив Голова Організації Українських Націоналістів (бандерівців) Стефан Романів під час прес-конференції, організованій Українською Інформаційною Службою в понеділок, 30 вересня.

Я б радо приєдналася до слів пана Романіва, але… я вважаю, що від контори “роги і копита” не треба нічого вимагати, крім її розгону. А вимоги до ФІФА – цілком підтримую.

«За 3 дні було зібрано необхідну кількість підписів під петицією до ФІФА-ФАРЕ з вимогою скасувати дискримінаційний щодо України звіт. Зараз маємо понад 13 000 тисяч підписів, які наразі направляємо до ФАРЕ і ФІФА», – додає Сергій Кузан, Голова Молодіжного Націоналістичного Конгресу, організації, що ініціювала збір підписів.

Я теж підписала.

«В спортивній практиці з 1985 року не було прецеденту такої довготривалої дискваліфікації спортивної арени. При чому – на основі неоднозначних поодиноких фактів та на підставі суб’єктивної позиції людини, що відповідає за моніторинг ФАРЕ в Україні – Павла Клименка, що дотримується марксистських поглядів. Що цікаво – офіс організації, яка моніторить для ФАРЕ випадки дискримінаційних дій вболівальників на стадіонах в країнах Східної Європи, знаходиться у Варшаві», – каже Сергій Кузан.

«Ситуація з дисциплінарним покаранням футбольної України є нічим іншим, як частиною інформаційної війни Росії проти України. Це робиться з метою очорнити Україну та її громадян перед європейським співтовариством напередодні саміту у Вільнюсі, де Україна має підписати угоду про асоціацію з ЄС. З іншого боку такий хід, за задумками Кремля, мав би спровокувати антиєвропейські настрої серед окремих категорій українського населення, зокрема молоді, значна частина якої є футбольними вболівальниками. На такі висновки наштовхує не лише активна антиукраїнська кампанія в світових медіа, спровокована Росією, але й той факт, що «Газпром» віднедавна є офіційним спонсором футбольних змагань під егідою ФІФА», – в свою чергу зазначає директор Центру зовнішньополітичних досліджень Сергій Пархоменко.

Голова ОУН(б) Стефан Романів зазначив, що метою Організації є захист інтересів українства в усіх сферах. Наразі це не лише спорт, але й релігійне життя, євроінтеграція, захист національної історії.

«Зараз мають місце випадки замаху на правду про Голодомор 1932-33 рр. Одним з цих випадків є нова книга, видана Інститутом національної пам’яті, в якій маємо справу з черговим перекручуванням історичних фактів. І проти цього будуть наші наступні заходи в обороні справи розбудови Українського Світу та захисту інтересів української нації», – підкреслив Стефан Романів.

Наталка Зубар, з використанням матеріалу Сергія Баргяного, та за допомоги членів КУПИ футбольних клубів України.

ПС. Незабаром в нас – відкрита дискусія про дискримінацію на футболі. Слідкуйте за нашим сайтом.

against_fifa_poltava_ultras

І ще багато фото на ту ж тему з останніх матчів. Дійсно Не НА ТИХ НАРВАЛИСЬ!!!! http://bfootball.com.ua/content/11-tur-upl-projshov-pid-chervono-chornymy-stjahamy

 

A propos Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

1 Commentaire

Les commentaires sont fermés.