Флеш-моб “Заспіваймо Гімн Європи українською!”

64_n

Подія у Фейсбуці – ТУТ

Друзі, вчимо перші чотири рядки гімну:

Ми покажемо Європі —
В нас і сила, й воля є!
Скинемо ярмо в минуле —
Час майбутній настає.

Сьогодні о 19:00 на Майдані ми разом заспіваємо офіційний Гімн Європи — «Оду до радості» Людвиґа ван Бетховена українською мовою. Звичайно, щоб бути європейцями, недостатньо співати, як європейці, — треба ще працювати, дотримуватися законів, захищати свої права і свободи, як європейці. Але це так по-європейські – просто зібратися разом у центрі міста і заспівати, аби продемонструвати владі свою силу і натхнення.

Влада вважає, що #євромайдан пішов на спад, що там лише купка студентів. Скептики кажуть, що народ розчарований і більше ніколи нікуди не піде. Але ми з вами доведемо, що сила за нами, що енергії в наших жилах вистачить, аби домогтись свого!

Ми, громадяни України, незалежно від віку і соціального статусу, політичних уподобань та етнічних коренів, одностайно заявляємо про свій цивілізаційний вибір на користь довгострокових відносин з Європейським союзом. Сьогодні український народ однозначно підтвердив свій вибір масовими акціями, які відбулися по всій Україні.

Пісня, проникнута духом Майдану, його талантом і натхненням, буде проспівана Україною і нестиметься відлунням про всій Європі. Подаруймо один одному радість спільної причетності до творення спільного майбутнього!

1 Commentaire

Les commentaires sont fermés.