Київські Євромайдани заявили, що вони єдині

Українська правда

9c2f21be6f45fb6de050ccd5d35ad9b16adfeabfЛідери київських Євромайданів – на Майдані Незалежності та Європейській площі – заявили про свою єдність.

Про це йдеться у спільній заяві лідерів опозиції та організаторів мітингу на Майдані.

“Сьогодні на Європейську площу та Майдан Незалежності у Києві, на десятки інших Євромайданів в різних містах України вийшли сотні тисяч наших співвітчизників для того, щоби підтримати ідею європейської асоціації”, – йдеться у заяві.

“Площі та вулиці наших міст стали спільним простором свободи в Україні, де кожен може висловити свою думку та продемонструвати свою власну позицію щодо дій української влади”, – заявили організатори.

Лідери Євромайдану кажуть, що євроінтеграція об’єднала різних людей всієї країни.

“Ідея євроінтеграція символічно об’єднала два знакових місця нашої столиці – Майдан Незалежності, який є символом України, та Європейську площу, яка символізує Європу в Україні. Це є символом єдності заради ідеї європейської інтеграції”, – йдеться у заяві.

“Сьогодні нас знову намагаються розсварити та поділити, але з цього нічого не вийде. Ми різні – але ми єдині”, – заявили лідери Євромайдану.

“Сьогодні нас знову намагаються розсварити та поділити, але з цього нічого не вийде. Ми різні – але ми єдині”, – заявили лідери Євромайдану.

“Ми, політики та громадські активісти, будемо спільно координувати свої дії та надавати взаємодопомогу, забезпечувати захист учасників мітингів, щоденно повідомляти про подальші кроки”, – запевнили вони.

Лідери дякують усім, хто приходить і допомагає людям відстоювати свої права, та закликають допомагати людям одягом та їжею.

“Поширюйте інформацію та повідомляйте про те, що відбувається тим, хто не має доступу до Інтернету та об’єктивної інформації”, – закликають у заяві.

Спільну заяву підписали лідери опозиційних сил Арсені Яценюк, Віталій Кличко, Олег Тягнибок та організатори мітингу на Майдані..

 

1 Commentaire

  1. Сколько можно терпеть мажоров,врадиевку,хамство,распущенность-беpнаказанность,маты,грязь,НАШИ дороги,больницы,Жеки,подъезды вонючие,пофигизм везде,несправедливость,титушки…Доколе?

Les commentaires sont fermés.