У Харкові невдоволені зупинкою інтеграції в ЄС провели ніч на площі Свободи

У Харкові люди, невдоволені зміною зовнішньополітичного курсу країни, зібралися на площі Свободи та провели ніч навпроти будівлі обласної державної адміністрації.

Харків, 2:30 ночі. #Євромайдан
Харків, 2:30 ночі. #Євромайдан

Як повідомив кореспондентові УНІАН громадський активіст Дмитро Пилипець, який зараз перебуває на площі Свободи, люди почали збиратися вчора, 21 листопада, ввечері. За його словами, невдоволені самоорганізувалися через соціальні мережі.

До 24:00 на площу вийшло близько 15 осіб, зараз там перебувають 9 активістів. Люди тримають національні прапори, прапор Європейського Союзу і транспарант із написом «Україна – частина Європи». Активіст зазначив, що ніяких перепон із боку міліції люди, які вийшли висловити незадоволення рішенням уряду, поки що не мали. «Міліція під’їхала. Ми пояснили, що це не акція, це обговорення ситуації, що склалася. Були питання, чому ми з прапорами, але ми пояснили, що це національні прапори і прапор Європейського Союзу. Вони до нас претензій не мали, тому поїхали», – сказав Пилипець. Пилипець висловив переконання, що сьогодні кількість невдоволених збільшиться. Він закликав усіх, у кого є можливість, зібратися на площі Свободи.

Водночас, у соціальних мережах люди активно обговорюють час та місце можливих зборів незадоволених рішенням уряду в Харкові. Вийти на мітинг вже зголосилися десятки харків’ян.

Більше читайте тут: http://www.unian.ua/news/606764-u-harkovi-nevdovoleni-zupinkoyu-integratsiji-v-es-proveli-nich-na-ploschi-svobodi.html

A propos Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

1 Commentaire

  1. Як мало розумних патріотів у Харкові, як і у Одесі.

Les commentaires sont fermés.