Путін чекає повернення Тимошенко?

“Уряд Росії не має наміру переглядати домовленості з Україною щодо надання їй кредиту і ціни на газ, якщо до влади в Україні прийде опозиція.”

Як передає власний кореспондент УНІАН з Брюсселя, про це Президент РФ Володимир Путін заявив на прес-конференції після саміту Росія-Євросоюз, який відбувся сьогодні у Брюсселі.

«Чи будемо ми переглядати наші домовленості щодо кредиту і щодо енергетики, якщо до влади (в Україні) прийде опозиція? Не будемо. Для нас не важливо. Ми ж вели конструктивний діалог з урядом України, коли цей уряд очолювала Юлія Тимошенко», – сказав російський Президент.

Він зазначив, що для РФ важлива кредитоспроможність України .

«І ми хочемо бути впевненими, що ці гроші повернуться», – підкреслив Путін.

A propos Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

3 Commentaires

  1. Название статьи совершенно не соответствует смыслу статьи . Если автор хотел сказать, что Путин надеется на быстрое возвращение в политику Украины своего агента Тимошенко, то я с вами соглашусь, ведь ни один премьер еще не выдавливал с Украины по 5 миллиардов долларов ежегодно за убыточный договор для страны и ее народа. .

  2. Люди не стоять на барикадах щоб міняти шило на мило. В нормально розвиненому суспільстві Тимошенкової ноги в політиці б не було. Не дай Бог тій шалаві добратися до влади.

Les commentaires sont fermés.