Масовий марш проти путинської тиранії – Неділя, 16 березня 2014, Лондон

Близько десяти тисяч людей пройшли  маршем в центрі Лондона сьогодні в протест проти путінської агресії в Україні. Демонстрація почалася від Marble Arch й пройшла через Bayswater до російського посольства на Kensington Palace Gardens.  Довжена колони людей була понад 2.5 кіломитрів.
Демонстрація була багатонаціональною та гучною. Демонстранти осуджували путніську агресію та посягання на територію Ураїни, а також закликали  Велику Британію та Європейський Союз протидіяти путніській агресії в Криму та застосувати жорсткі санкції проти його режиму та лондонських олігархів, що його підтримують.
Українці з інших міст Великої Британії долучились до громади Лондона та взяли  участь у протесті. Також в демонстрації прийняли участь британці, американці, німці, італійці та французи. Як і попередні протести українців  цей марш підтримали громадські організації та представники Венесуели, Сирії, Польщі, Білорусі, Грузії, Чечні, Литви, Латвії, Естонії та Росії. Представники єврейської та кримсько-татарської спільнот також взяли участь у протесті.
http://www.youtube.com/watch?v=q5NVTohgRRs
http://www.youtube.com/watch?v=Y74WHUH2zl8
A propos Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

1 Commentaire

Les commentaires sont fermés.